2777
2789
واااای مگه چطور بودحالت؟ بهتری  الان؟

روزی که رفتم پیش دکتر از شدت استرس تو اتاقش زدم زیر گریه. اضطراب و تنگی نفس داشتم 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
واااای مگه چطور بودحالت؟ بهتری  الان؟

من یکسال هست مصرف میکنم. از یک چهارم قرص ۵۰رسیدم به دوتا ۱۰۰. چون هر سری تا ۲۰ روز خوب بودم بعد بیست روز اثر قرص کم میشد با به هم میریختم. الان با دوتا اوکی ام. 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی که رفتم پیش دکتر از شدت استرس تو اتاقش زدم زیر گریه. اضطراب و تنگی نفس داشتم 

من همینطوری بودم تااخرگریه کردم

من شوهرم باعثشه خدالعنتش کنه

هرچه دادم به اوحلالش باد
من همینطوری بودم تااخرگریه کردم من شوهرم باعثشه خدالعنتش کنه

من بخاطر پایان نامه ام خیلی اذیت شدم. البته تو این جور چیزها شوهرها هم قطعا تاثیر دارن 

من یکسال هست مصرف میکنم. از یک چهارم قرص ۵۰رسیدم به دوتا ۱۰۰. چون هر سری تا ۲۰ روز خوب بودم بعد بیست ...

ای خدااااا خودت رحم کن نجاتمون بده خیلی وحشتناکه

هرچه دادم به اوحلالش باد
من بخاطر پایان نامه ام خیلی اذیت شدم. البته تو این جور چیزها شوهرها هم قطعا تاثیر دارن 

انشاالله موفق باش من بیچارم کرده عوضیه

هرچه دادم به اوحلالش باد
ای خدااااا خودت رحم کن نجاتمون بده خیلی وحشتناکه

دارو دیگه ای هم کنارش مصرف میکنی؟ من الانزاپین و بوسپیرون و پروپرانول هم میخورم

دارو دیگه ای هم کنارش مصرف میکنی؟ من الانزاپین و بوسپیرون و پروپرانول هم میخورم

ن همونو نوشت ده ماه پیش نخوردم بخاطر بچم 

بدنیا کهاومد بازبهتر نشدم دیگه رفتم سراغش الانم تازه شده دوهفته کامل

هرچه دادم به اوحلالش باد
ن همونو نوشت ده ماه پیش نخوردم بخاطر بچم  بدنیا کهاومد بازبهتر نشدم دیگه رفتم سراغش الانم تازه ...

عزیزم برای منم شروعش بعد زایمان بود بعد تو روند ادامه تحصیلم شدت پیدا کرد. حتما از خودت مراقبت اساسی کن. امیدوارم زودتر عالی بشی  

دقیقاافرین ادم حال روحیش بدباشه هیچی نمیچسبه چ برسه....

والا بخدا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

اون قرص برای چیه؟؟

افزایش میل

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ی جوری میکنه ادمو دوس نداره همسرش نزدیکش شه

ببین میل داشتم من فقط سخت نتیجه میداد

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
ارررررره افرین این مشکله منو زده کرده فک نمیکردم این عوارضشه

منم خیلی اذیت شدم با این قضیه

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
نمیدونم پنج ورق نوشته برام ببینم تاکی درست ممم

زیاد نیست، من مشکل تپش قلب دارم خیلی وقته استفاده میکنم بنظرم خیلی قرص خوبیه، یکمقدار آدم و خونسرد و منطقی میکنه ولی اینطوری نیست کلا حس آدم از بین بره

2790
2778
2791
2779
2792