2777
2789
عنوان

ببینید این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 51 پست
ممنون گلم البته من ازاول تحت نطر بودم و باای وی اف مثبت شدم توروخدااااا دعا کنین سالم بدنیابیاد الان ...

انشاءالله انشاءالله  ب امید خدا کوچولوتو ب سلامتی بغل میگیری 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله انشاءالله  ب امید خدا کوچولوتو ب سلامتی بغل میگیری

ممنون گلم توکل بخداالهی حاجت رواشین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنون گلم البته من ازاول تحت نطر بودم و باای وی اف مثبت شدم توروخدااااا دعا کنین سالم بدنیابیاد الان ...

الهی بحق بزرگی خدا همه این نه ماه رو بسلامتی و دلخوشی پشت سر میزاری و زایمان میکنی عزیزم

مبارکه سونو قلب رفتی؟

هنوز زوده دکتر گفت ۸هفته بیا الان۶هستم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی بحق بزرگی خدا همه این نه ماه رو بسلامتی و دلخوشی پشت سر میزاری و زایمان میکنی عزیزم

عزیزدلی انشائ الله همچنین شما و تک تک اونایی ک دلشون نی نی میخواد هر چ زودتر دامنشون سلز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیب ههمون بشه

به سلامتی

فداتشم عزیزمی

واسه منم دعا کن عزیزم ده سال شد

انشائ الله بحق محمدوآل محمد هرچ زودتر دامنتون سبز بشه سالم بدنیابیاد واقعا سخته باجون و دل درک میکنم

انشائ الله بحق محمدوآل محمد هرچ زودتر دامنتون سبز بشه سالم بدنیابیاد واقعا سخته باجون و دل درک میکنم

عزیزمی ممنونم از دعای قشنگت توکلمون همیشه به خدا بوده و هست انشاالله با دعاهای شما ماهم به مراد دلمون برسیم

همش استرس دارم کاش بلاتکلیف نبودم.اگه طبق سیکلم تو این سه ماه گذشته بخوام حساب کنم امروز میشه روز موعدم؟🤔

اسفند ۲۲

فروردین۱۷

اردیبهشت ۹لکه دیدم و دهم شرو شد