2777
2789
عنوان

بچه فامیل 😂

195 بازدید | 18 پست

من یه عروسک دارم که همسرم دوران عقد واسم خریده 

خیلی دوسش دارم 

این بچه رو‌مخ اومد دید برداشت 

پشت عزوسکم پاره کرد بعد نگاه می‌کرد به من میخندید منم حرصصصصصص 

ما هم گربه داریم تو خونمون 

خیلی خوشگله همه دوسش دارن 

چون مهمون بود گربه رو گذاشتیم اتاق با غذا و خاکش 

منم رفتم بهش سر بزنم

دیدم این بچه هم داره میاد پشت سر من 

گفتم تو کجا ؟

دیدم چلو تر رفت

منم گربه رو گرفتم بغل بچه دست زد دستشو کشیدم محکم گفتم دست بهش بزنی من میدونم و تو 

گربه منم دید این اینجوری میکنه ترسید به من آسیب بزنه انگار احساس خطر کرد دستشو چنگ زد گاززز گرفت 😂

خلاصه که دلم خنک شد ایشالا دیگه نمیان 😂

توروخدا ولی جدی هر جا شماهایی که نینی دارین واقعا هر جا میرین بچه رو قبلش اوکی کنین 

من واقعا میگرنم گرفتتت از دست اون 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا مردم فکر میکنن بچشون برای بقیه هم عزیزه آغا بخدااا اینطور نیستتتت بچتونو تربیت کنید وگرنه بقیه این کارو میکنن 

ما چرا باید بچه های پرو فضول بی تربیت شما رو تحمل کنیم این شمایید ک بچتون گند بزنه به فرشتون میگید فدا سرش جگر گوشمه ری..روش ولی ما چرا باید بگیم فدا سرش😐

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

حالا مامان همون بچه ها نخورنت صلوات…

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

حالا اون بچه بود و نفهم!تقصیر والدینشونه که اینجور رهاشون میکنن و نظارتی روشون ندارن ولی شما که یعنی بزرگی خانومی این چه رفتاری بود؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
والا مردم فکر میکنن بچشون برای بقیه هم عزیزه آغا بخدااا اینطور نیستتتت بچتونو تربیت کنید وگرنه بقیه ...

دقیقا بخدا 

زلزله س یعنی!!!

من اگه حوصله داشتم خودم بچه دار میشدم دیگه! چرا باید بچه تورو تحمل کنم ؟

ماهایی که خوب تربیت شدیم واقعا کم میاریم تو زندگی ببین اینا قراره چی بشن!!

تامیگی میگن آخی بچم 🤮🤮اه حاله آدموبهم میزنن بچه های بی ادب همینان تا۱۳سالشون میشه سیگاردستشونوتوخیابونه چون حرف شنویی ندارن ازوالدینشون چون لوس باراومدن به خداتوآیندشون تاثیرمیزاره چن مورددیدم بعدچنسال پشیمونن ازتربیت بدشون

حالا مامان همون بچه ها نخورنت صلوات…

بیخود کردن مامانش خودش نبود

با بچه ش میومد بچه شو تنها نمیفرستاد ادبش می‌کرد اینجوری نمیشد!

حالا اون بچه بود و نفهم!تقصیر والدینشونه که اینجور رهاشون میکنن و نظارتی روشون ندارن ولی شما که یعنی ...

بایدمیزدتودهنش تایادبگیره دست به لوازم بقیه نزنه بچه بایدترس داشته باشه

بیخود کردن مامانش خودش نبود با بچه ش میومد بچه شو تنها نمیفرستاد ادبش می‌کرد اینجوری نمیشد!

من بودم خودمم ادبش میکردم😂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
حالا اون بچه بود و نفهم!تقصیر والدینشونه که اینجور رهاشون میکنن و نظارتی روشون ندارن ولی شما که یعنی ...

عزیزم گربه زد مگه من گفتم بزن ؟؟؟

من گفتم نیا اتاق اصن 

مادر بچه نبود مامانش میومد یا بچه شو تنها نمیفرستاد جایی

حواسش بهش بود اینجوری نمیشد 

به من چه

همه میدونن تو خونه من گربه هست ناراحتن نیان