2789
عنوان

پراید خوبه?

499 بازدید | 20 پست

سلام بچها من ۱۹ سالمه ۱ سالهه. گواهیینامه گرفتم.کلا ماشین نداشتیمم ت خانواده کسی گواهینامه نداره مامانم خیلی دوس داره ماشین بگیریم میگ راحت میشیم منت کسی نمیخاد بکشیم  والان ۱۱۰ ملیون دارم میخام پراید بگیرم مدل ۸۳ تا ۸۵ میدن ک شاسی اینا سالم باشه خوبه بنظدتون؟ اگ اطلااع دارین بگین تقریبا ماهی چقد خرج دارم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدا پراید سگش شرف داره ب بقیه ماشین ایرانی ها کم خرج کم هزینه خواستی بفروشی هم میتونی ب سوپر مارکتی هم بفروشی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عالیه تا دستت راه بیافته .تمیز گیر میاد بسپر یه اقا کاربلد از اشناها واست گیر بیاره 

مرسی اخه میگن همش باید تعمیر گاه باشی و اینا الانم ۵۰ تومنش وام برداشتم قسط اونم باید بدم داداشم مکانیکی کار میکنه اون دنبالشا

خوبه عزیزم بگیرید فقط ب یکی بگید براتون پیداکنه که شاسی ها سالم و موتورش خرج نداشته باشه ...خیلی خوبه، انصافا پراید توماشینهای ایرانی خیلی کم خرج و کم مصرفه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....