2777
2789

پسرم دوسالشع سه چهار روزه بهونه میگیره 

امروز صبح بهش صبحونه میدادم یهواینقدگریه کرد نمی‌دونستم چی میخاد هرچی اومدب ذهنم  واسش آوردم تمام اسباب بازی هاشم آوردم ندونستم این بچه چراگریع می‌کنه چی میخاد

خستم کرده میترسم اینقداذیتم کنه بزنمش 

من خودم خیلی مشکل دارم نمی‌دونم ب کدومش فک کنم 

پسرم سه ماهش بود انگشتشومیخوره تا الان بخداهرروشی ک شمابگین کردم تاانگشتشونخوره 

من ی بچه دیگ هم دارم نه ماهشه نمیتونم باپسربزرگم بازی کنم یازیادبغلش کنم 

بعضی وقتا پسرم خودش میاد میگه ینی منوبغل کن 

نمی‌دونم بهش محبت نمیکنم اینطوری شده 

ازی طرفم ی ماه میشه پسرم شب روزدستشومیکنه توپوشکش 

هر موقع دستشومیکنه توپوشکش باهاش دعوامیکنم دستتوبکش 

پسرم موقع ک گریه می‌کنه  خانواده شوهرم  عصبی میشن اداشودرمیارن دیگ بدتر میشه

توروخدا هرکی تاپیکمودیدخاهرانه کمکم کنین 

من چطوری باپسرم رفتارکنم اینقداذیت نشه بهونه نگیره

گاهی ببرش بیرون

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پوشکش بهش زیر دکمه دار بپوشون تا از سرش بیفته . حتما توجهتون میخواد منم دخترم هنوز دو سالش نشده ولی کاملا به بچه های دیگه حساسه که من بهشون محبت کنم یا بغل کنم . سعی کن سرشو با یه چیز دیگه گرم کنی بهونه گیریش یادش بره . البته درک میکنم گاهی وقتا هیچ جوره ساکت نمیشن خودشونم نمیدونن چی میخوان . اگر میتونی ببرش بیرون پارکی خونه فامیلی جایی که یکم حال و هواش عوض شه 

اونم یادم رفت می‌ره بیرون مثلاً توحیاط دیگ دوست نداره کلابیادخونه باگریه میارم خونه

دختر منم از اولش ددری بود انقدر میبرمش بیرون خسته میشم اما دوست داره کلا خونه نمی مونه😅

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️