2777
2789
عنوان

من حسودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 24 پست
چرا اونارو لعنت کنی ؟؟ این مشکل اونا نیست مشکل شماست ، اگه اینجوری باشه که مردم نباید عکس از جیزی بز ...

اره کاملا درسته

فقط نمیدونم چجوری باید این اخلاق مقایسه رو از بین ببرم تو خودم

نه خب حسرته.منم اینجورم.خانواده شوهرم هیچ کمکی نکردن تازه هرچی دردسره هم رو دوش ماست.بشدت خودخواه و پرتوقعن برادرشوهرم محلشون نمیداد میکفتن نداره وکرنه اینجور نیست تازکیا فهمیدم برادرشوهرم  چقدر پولداره و قایم کرده مثلا یک موردش اینه که تو دوماه ۲۰۰میلیون پس انداز کرده فکرشو بکن درامدش چقدره ک تونسته ۲۰۰فقط جمع کنه خرج کردنشونم سرجاشه همیشه جاریم لباس نو تنشه ارایشکاه و کلاس و طلا هم سرجاش همین امروز پدرشوهرم زنک زده ک فلان وسیله بخر برام ک مبلعش ۵۰۰ تومنه حداقلش شوهرمنم موجودیش ۴۰۰ از یارانه س زبون نداره بکه پول ندارم.کفته باشه حالم از بی عرصکی خودش و پررویی خانوادش بهم میخوره 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره کاملا درسته فقط نمیدونم چجوری باید این اخلاق مقایسه رو از بین ببرم تو خودم

شما فقط داری باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه میکنی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
شاید یه چیزی داری که باعث میشه از حرسش خوبیش و بگه ک تو هم حرست بگیره چبدونم شوهرش عیبی داره ک مال ت ...

نمیدونم والا شاید…

هم زنش با من این رفتارو داره، هم شوهرش هروقت شوهر منو میبینه بهش فخرفروشی میکنه

هردوتامون بعد از دیدن اینا تا چند روز دپرسیم…

رابطمونو کم کردیم ولی بازم تلفنی و هرشکل دیگه این کارو میکنن

شایدم نخوان منو حرص بدن ولی خودشون انقدر پر از عقدن که دوس دارن مثلا ب دیگروون بگن ما خیلی خفنیم

نه خب حسرته.منم اینجورم.خانواده شوهرم هیچ کمکی نکردن تازه هرچی دردسره هم رو دوش ماست.بشدت خودخواه و ...

خیلی سخته🤦🏻‍♀️

بدیش اینه ک کاری میکنن شوهرتم از چشمت میوفته…

خیلی سخته🤦🏻‍♀️ بدیش اینه ک کاری میکنن شوهرتم از چشمت میوفته…

ب شوهرمن یاد داده بودن ک نزاری زنت بفهمه داداشت از تو موفق تره هی بکو نداره و فلان ک زنت  بزاره تو ب ما پول بدی.حسابی کولمون زدن و ب اون کمک میکردن درصورتیک اون لازم نداشت فقط طمعش زیاد بود

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دقیقا🤦🏻‍♀️

هیچکس نمیاد از مشکلاتش بگه مطمئن باش ، و اینکه بدون کسی که خیلی سعی در اثبات این داره که بگه همه چی خوبه در واقع خیلی ببشتر زندگیش رو هواست ، و این ریسه علمی داره ، بخاطر اینکه طرف خودش داره باطن زندگیشو میبینه و براش باور این مسئله که همه چی رو هواست سخته و فکر میکنه بقیه هم متوجه شدن و با گفتن این حرفا که همه جی عالیه میخواد این حس بد درونشو از بین ببره 

هیچکس نمیاد از مشکلاتش بگه مطمئن باش ، و اینکه بدون کسی که خیلی سعی در اثبات این داره که بگه همه چی ...

افرین چه قشنگ توصیفشون کردی👌🏻👌🏻

از این دید بهش نگاه نکرده بودم

سعی میکنم کتابی ک دوستان معرفی کردنو بخونم یا مشاور برم کمتر اذیت بشم

افرین چه قشنگ توصیفشون کردی👌🏻👌🏻 از این دید بهش نگاه نکرده بودم سعی میکنم کتابی ک دوستان معرفی& ...

خواهش میکنم ، اره حتما سعی کن درباره روانشناسی و ادما زیاد بخونی ، خیلی از مشکلاتت رفع میشه