2777
2789
عنوان

من حسودم؟

190 بازدید | 24 پست

وقتی کسی از شرایط مالیش هی با آب و تاب تعریف میکنه و  مثلا هی از شوهرش میگه که مثلا فلان خرجو کرده و فلان قدر پول داده برا فلان کار و فلان ماشینو میخواد بخره و انقد پول داده خونه گرفته و این حرفا، خیلییییییی دلم میگیره خیلیییی زیاد

ما تازه یک ساله عروسی کردیم هردوتامون کم سنیم و زیر ۳۰ سالیم ، خانواده شوهرم هیچ کمکی به شوهرم نکردن، تک و تنها خونه و ماشین خرید و عروسی گرفت بخاطرهمین الان درگیر هزارجور قسط سنگینیم 

خداروشکر ب نسبت همسن و سالامون شرایطمون خیلی خوبه ولی بازم از خیلیییی خواسته ها و تفریحا و حتی واجباتمون داریم میزنیم که هم قسطامونو بدیم هم پس انداز کنیم

وقتی یکی میاد انقد با اب و تاب از شرایط مالیش تعریف میکنه خیلی دلم میگیره، مخصوصا این کسی ک میگم انگار از قصد میگه و همش با یه لحن پر از عقده صحبت میکنه هم خودش هم شوهرش خیلی دوس دارن خودشونو پولدار نشون بدن

واقعا دلم میگیره میگم یعنی یه روزی وضع ماهم خوب میشه؟😞 میدونم خیلی بده ولی ته دلم شوهرمو با شوهر اون مقایسه میکنم میگم نکنه شوهر من داره کم میذاره و کم تلاش میکنه یا نکنه توانایی اونقدر خوب پول درووردنو نداره ک ما اینجوریم😞

بنظرتون این حسادته؟ چیکار کنم اینجوری نشم؟😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منی .

منم ۳ ساله ازدواج کردیم با ۱ بچه ماام دقیقا مث شما خودمونو بردیم زیر هزارا قرض و قسط که خونه دارشدیم و خدارشکر از خیلیا جلوییم.ولی فرق من باتو اینه که اصلا حسادت نمیکنم.چون من دارم راه دارن هاردی..نویسنده راه رسیدن ب موفقیت های بزرگ... و میرم و اهدافم برام خیلییی مهمتر از امیالمه...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
نه مقایسه ست ، و کسی ک اینجوری تعریف میکنه هدفش همینه که تو خودتو باهاش مقایسه کنی 

خب چیکار کنم انقد مقایسه نکنم؟ خیلی دارم اذیت میشم

زندگیم داره از چشمم میوفته، دیدگاهم ب شوهرم داره تغییر میکنه😞

خدا لعنت کنه اینایی ک امقد الکی از پولاشون برا بقیه تعریف میکنن و زندگیارو خراب میکنن😞

کسی حسود نیست که اگه خوبی کسی رو دید شاد شه انگار برای خودش اتفاق افتاده غیر این حسوده

مگ حسادت این نیس ک برای بقیه بد بخوای؟

من برا هیچکس بد نمیخوام حتی از داشتن اون ناراحت هم نمیشم

اما واقعا لزومی داره انقد با اب و تاب از داراییش واسه منی ک تازه زندگیمو دارم از صفر میسازم تعریف کنه؟

فقط دلم میگیره خیلی

خب چیکار کنم انقد مقایسه نکنم؟ خیلی دارم اذیت میشم زندگیم داره از چشمم میوفته، دیدگاهم ب شوهرم داره ...

چرا اونارو لعنت کنی ؟؟ این مشکل اونا نیست مشکل شماست ، اگه اینجوری باشه که مردم نباید عکس از جیزی بزارن ، نباید از چیزی تعریف کنن ، شما باید محکم باشی و مقایسه نکنی و انقد عاقل باشی ک بدونی هر کس مسیر خودشو میره ، شما در نقابل این مسائل ضعیفی ، نمیتونی تمام دنیارو مجاب کنی جوری رفتار کنن ک شما ناراحت نشی ک 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
هر کس ویژگی های خاص خودش و داره الان صبر کنی بعدا اوضاع ان شاء الله خوب میشه فقط تلاش کنید و نتیجه ر ...

مرسی عزیزم واقعا مقایسه داره دیوونم میکنه میدونم خیلی بده باید اصلاحش کنم ولی نمیدونم چجوری

مگ حسادت این نیس ک برای بقیه بد بخوای؟ من برا هیچکس بد نمیخوام حتی از داشتن اون ناراحت هم نمیشم ام ...

شاید یه چیزی داری که باعث میشه از حرسش خوبیش و بگه ک تو هم حرست بگیره چبدونم شوهرش عیبی داره ک مال ت نداره هر چند این اتفاقات میوفته تو زندگی کسی