2777
2789
اره  جمعه ها میان اکثرا

آره من چند بار رفتم تا بحال ندیدم.بیشتر پرندگان داشتن و خزنده و اینا.حالا شاید میمون ها خیلی چون کمیابه من ندیدم

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

فانتزی بچگیمه.  😂

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام..... من لرم ، من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در کاسیت و ایلام ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم ، لر بانویی از تبار بویری های باستان ، کمانداران گارد جاوید هخامنشی [ ایل بویراحمدی ]👸. میهن پاکم ز بویراحمد سلامت میکنم ، لر ترین احساس ایلم را به نامت میکنم ، ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...(بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید ، ایرانم 🖤بیدار شو پدر ، وطن درد داره ....) . ساکن سرزمین شاهنامه استان اساطیری کهگیلویه بویراحمد_ یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به موسیقی و آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل کتاب ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... من دینی ندارم ، انسانیت وظیفه و سبک زندگی من است .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . (سوال: بله،پروفایل عکس خودمه🫡) کاربر سال۹۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا دارم کهشب بزور میخوابونمشون که نگن گرسنمونه خداشاهده هزار تمن ندارم واسشون یه ادامس بگیرم اگ ...

اومدم حرف بارت کنم ولی خب ایشالا خدا برای اون بچهها بسازه ک مجبور نن برای گشنگی زود بخابن

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
۷۰ تومن خرید ، از دوستش گرفت دیگه ، نمیدونم دوستش از کجا گرفته بوده اما اینم بگم ک هزینه ش ب شدت بال ...

خودش بزاد اینقد در نمیاد 😅

شوخی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ولی در کل جدا از بیماری و محیط زیست و شرایط نگه داری 

خیلی گوگولیو نازن و من از رفتار انسانطورش خوشم میا و اگه بهش آموزش بدی ک چطور رفتار کنه واقعا عالیه

اومدم حرف بارت کنم ولی خب ایشالا خدا برای اون بچهها بسازه ک مجبور نن برای گشنگی زود بخابن

منم حدس زدم منظورش بچه هاش باشه ولی باز با خودم گفتم هیچکس به بچه های خودش این جوری اهانت نمیکنه.😔 چی میکشن اون طفل معصوم ها.

خودش بزاد اینقد در نمیاد 😅 شوخی 

ماهی ۱۰ تومن فقط هزینه خورد و خوراکشه ، هزینه ی نگهداری و دامپزشکی و اینام به کنار ، میمون داشتن برای کسی خوبه که حداقل ماهی ۱۰،۱۵ تومن بتونه بزاره برای اینکار ، خیلیام هستن که با ۵۰۰ هزارتومنم نگه میدا ن اما این ظلم در حق یه موجود زنده س ، بخوای خیلی خوب برسی باید ۱۵ تومن در ماه در نظر گرفت ، حیوون نگه داشتن ک‌ار هر کسی نیست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
گناه دارن بچا تو مادرشونی و مراقبش باید باشی تا آخر عمر

دلم براشون خونه بخدا فقط بخاطر اوناست که تاحالا زنده موندم ولی هر روز بیشتر از دیروز شرمندشونم شمارو خدا برام دعا کنید مشکلات مالیم حل بشه بخدا هزارتمنم برام یک میلیونه خداشاهده 

خواهش میکنم برام دعا کنید هیچ کس حجای من نیست که منو درک کنه چی میکشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏

دلم براشون خونه بخدا فقط بخاطر اوناست که تاحالا زنده موندم ولی هر روز بیشتر از دیروز شرمندشونم شمارو ...

تو باید به فکر نگه داشتنشون می‌بودی ب عنوان ی مادر باید خودت کار کنی تحت هر شرایطی و حرفای مردم تو مادری خدا این وظیفه رو بهت داده بزرگشون کنی ک در آینده بچات بهت افتخار کنن بگن این مادر من بودا

تو باید به فکر نگه داشتنشون می‌بودی ب عنوان ی مادر باید خودت کار کنی تحت هر شرایطی و حرفای مردم تو م ...

بله ولی چجوری برم سر کار من تو یه روستا زندگی میکنم بخدا ماشین نداریم باچی وباکی برم شما بهم بگو نگین سبزی وترشی اینا اینجا کسی اینجورچیزا نمیخره خودشون درست میکنن😔😔😔