2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اینایی ک دارن نگه داری میکنن چیه 

میدونم خیلیا نگهداری میکنن.ولی دامپزشکا همش تو اینستا میبینم که توصیه میکنن که میمون نخرید برا نگهداری تو خونه مناسب نیست

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

تو ایران کجا دیدی میمون بفروشن آخه؟ سگی گربه ای چیزی حداقل بفروش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میشه بدی پیجش رو

عزیزم منم یه مدت به سرم زده بود بخرم ولی رفتم اصول نگهداریش رو خوندم پشیمون شدم. میمون اصلا حیوون متعادلی نیس. باهات خوبه از دستت غذا میگیره یهو میبینی موجی شد وحشی بازی درآورد شروع میکنه به پرخاشگری و گاز و چنگ. چون مغز نسبتا تکامل یافته ای داره مستقله و از صاحبش تبعیت نمیکنه. یعنی دهنت سرویس میشه اگه بخوای جای دستشویی و قوانین زندگیتو بهش بفهمونی. گذشته از همه اینا بحث اخلاقی این موضوع هم مطرحه. با این کار شما داری به قاچاق میمون مشروعیت میدی و باعث میشی میمون های بیشتری از زیستگاهشون جدا بشن. بعد میریم سراغ بحث قانونیش. نگهداری میمون به عنوان پت غیرمجازه و اگه به محیط زیست اطلاع بدن اون چند میلیونی که براش دادی میپره و میمون رو ازت میگیرن و رهاسازی میشه. حالا خود دانی.

چند خرید کجا خرید

۷۰ تومن خرید ، از دوستش گرفت دیگه ، نمیدونم دوستش از کجا گرفته بوده اما اینم بگم ک هزینه ش ب شدت بالاست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

حس میکنم خیلی میفهمن بخاطر همین ازشون میترسم

از اونان که مثلا کرم بریزن رو اعصابت برن  

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...