2777
2789
عنوان

حسادت میکنه یا چی؟؟؟

128 بازدید | 13 پست

با دختر خالم که باهاش صمیمی هستم راجب کسی که دوسش دارم و آشنا هم هست صحبت کردم 

اول ک تعجب کرد همش میپرسید چجوری کجا دیدیش چرا تو این فکر رفتی و اینا ، خیلی تعجب کرد همش میگفت چجوری 

بعد شروع کرد که این خوب نیست مادرش اینجوری گفته خودش مغروره من ازش بدم میاد و اینا ، همش هم اصرار داشت دیگه بهش فکر نکن این خوب نیست مگه آدم کنه 

آخرش هم گفت هر اتفاق جدیدی افتاد بهم زنگ بزن تعریف کن 

البته اینو بگم ک مطمئنم با اون پسره نیست یا دوسش نداره حتی باهاش حرف هم نزده فقط ی بار از دور دیدتش 

چرا اینجوری برخورد کرد بنظرتون اینجوری نبود هیچ وقت،  راجب این پسر هم تا قبل ازین اصلا صحبت نکرده بودیم 

هیچوقت مطمئن نباش ، اتفاق جدیدی افتاد بهش خبر نده ، البته اگه میخوای تو زندگیت کسی دخالت نکنه اگه میخوای دخالت کنن و اسیب ببینی برو بهش بگو 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساس میکنم دیگه درباره این موضوع اصلا و ابدا نباید باهاش حرف بزنم 

در کل هم آدم اینجوریه که اگه من ی چیز بخرم اونم میره عین همون میخره حتی رسته مدرسه اش هم مثل من رفت یا من نقاشی دوست دارم اونم گیر داده منم دوست دارم 

ی بار گفتم میخوام بدم کلاس نقاشی در حد حرف فقط فرداش رفته بود قیمت شهریه کلاس پرسیده بود 

هیچوقت مطمئن نباش ، اتفاق جدیدی افتاد بهش خبر نده ، البته اگه میخوای تو زندگیت کسی دخالت نکنه اگه می ...

وآی نه دیگه اصلا بهش نمیگم حتی دیشب پیام داد چخبر گفتم بیخیالش شدم 

احساس میکنم دیگه درباره این موضوع اصلا و ابدا نباید باهاش حرف بزنم  در کل هم آدم اینجوریه که ا ...

اگر از پسره پرسید بگو هیچی خبری نیست 

بهش نگو دیگه چیزی 

میخوای هم مشورت کنی با یک آدم عاقل خیرخواه مشورت کن نه این

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
اولین باره باهاش در مورد یه پسر حرف زدی؟ 

نه ی بار دیگه هم از قیافه ی نفر پیشش تعریف کردم ک خوشگله و اینا برخوردش این نبود و عادی بود حتی میگفت کاش اونم تورومیدید

اگر از پسره پرسید بگو هیچی خبری نیست  بهش نگو دیگه چیزی  میخوای هم مشورت کنی با یک آدم ع ...

اکه میدونستم اینجوری میکنه اصلا نمیگفتم فکر میکردم حتی ذوق کنه برام ولی نه 

منم کسی رو نداشتم راجبش باهاش حرف بزنم به این گفتم 

ک اشتباه کردم دیگه راجب هیچی بهش نمیگم