2777
2789
اره همش معاینه تا وقتی سرش و ببینن بعد دیگه باید زور بزنی....تاوقتی سرش اومدبیرون زور زدم بعدش دیگه ...

کاش سومی رو دنیا نمیاوردی خیلی زحمت کشیدی سر دومی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید مشکل اسپرم چی بود؟ من شوهرم الیگو اسپرمیه

تحرک ، مورفولوژی ، تعداد ، جهش مشکل داشت 

کلا وضعیتش خراب بود شش تا دکتر گفته بودن وقتتو با اقدام نگیر بیا iui نشد ivf تا قبل اینکه شوهرمو ببندم به گرمی همش سقط میشد چون مورفولوژیش از همه خراب تر بود 

گرده نخل نر و عسل 

سیاهدونه کوبیده نشده و عسل 

25 گرم ژل رویال و یک کیلو عسل 

از هر کدوم اینا که گفتم صبح ها ناشتا یک قاشق بخوره 

تخم مرغ محلی رو با پیاز داغ و روغن زیتون سرخ کن صبحا بده بهش بخوره 

حذف شو رت و شلوار تنگ 

حذف آب داغ از حمام دستشویی 

حذف کامل استرس این مسأله فوق العاده مهمه اعتماد به نفسش رو خیلی ببر بالا بگو همه همینن هزار تا دوست خیالی یا نی نی سایتی درست کن بگو همه شون همین بودن 

خوردن داروهایی که متخصص اورولوژی میده  

خوردن ویتامین ای و قرص ول من 

ماساژ بیضه ها قبل از اقدام با یخ و بعد روغن زیتون 

خوردن 14 تا بادوم درختی روزانه 

خوردن معجون یک روز در میون توی معجونش شیره ها عسل موز گرده نخل نر بادوم خرمای کبکاب دارچین هر چیز گرمی که فکرشو می‌کنی بریز یه لیوان بخوره 

اینا رو سه ماه متمرکز انجام بدید حتی خودتون ارتقای کیفیت اسپرم رو بعد از سه ماه متوجه میشید از سه ماه به بعد دیگه رسماً بره آزمایش بده می‌فهمه بهتر شده  من اینا رو دو ماه انجام دادم پسرمو باردار شدم ولی با استرس و فشار نباشید جفتتون باید برای لذت اقدام کنین استرس داشته باشی رویان هم تشکیل بشه بدن پس میزنه و اصلا به جنین تبدیل نمیشه استرس جفتتون باید صفر باشه  

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ سال بعد اقدام کردم و طبیعی بودم توی بارداری خیلی عذاب کشیدم دو ماه ویار داشتم و بالا میاوردم انقد معدم اسیدی شده بود که بعدش معده درد وحشتتتتت نااااک گرفتم که هرشب بیمارستان بودم مسکن میزدم از درد فقط اشک میریختم ۶ ماهم که شد انقباض رحم گرفتم و میگفتن زایمان زود رسه اونم ۵ روز بستری شدم چ بلا ها که دانشجوها سرم نیاوردن سوراخ سوراخم کردن 

بعدم سر همین موضوع باید هفته ای یک بار آمپول پروژسترون میزدم برای جلوگیری از زایمان که روغنی بود و درد امپول بماند 

سر همین آمپول هم دهانه رحمم سفت شد و موقع زایمان مرررردم و زنده شدم بزور منو زائوندن پاره پارم کردن ولی سزارینم نکردن نامردا دیگه بعد زایمانم که نگم عذاب قببببر کشیدم بخیه هام باز شد چون نخ بخیه رو اشتباه زده بودن مجبور شدم دوباره از اول بخیه کنم دردی که سر بخیه دوم کشیدم هرگز فراموش نمیکنم فقط یچیز میگم یچیز میشنوی تا دو ماه دگیر بخیه بودم وای خدا دیگه هیچوقت دوسندارم تکرار بشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

من یه سقط داشتم پارسال مرفولوژی اسپرم شوهرم پایینه الان باز اقدام کردیم باردارم همش نگرانم حاضر بخ د ...

یه پست الان گذاشتم بخون 

شوهر من اصلا نمیدونست انقدر مشکلش جدیه من میگفتم همه باید بخورن وگرنه بچه بی جون میشه فلان می‌گفت قرص ها بو میدن ادا در می‌آورد ولی من میگفتم نه ماه من قراره به جون بکشم این ماه های اقدام رو تو سختی بکش 

اگر سیگار می‌کشه به شدت کیفیت اسپرم رو افتضاح می‌کنه حتما باید ترک کنه 

اگر واقعا به زبون میگیری نمی‌فهمه دستشو بگیر ببر دکتر بذار دکتر بهش  بگه که بخاطر مورفولوژی سقط میشه بذار دکتر بگه اگر مرد دارو نمی‌خوره اقدام هم نکنین چون رحم هی با سقط ضعیف تر میشه اگر نمیاد میتونی از دکترت بخوای توی نسخه همینا رو برای شوهرت بنویسه 

من یه جا دیدم دکتره به خانمی که شوهرش سیگاری بود نسخه نوشت داد خانمه ببره به شوهرش نشون بده به نظرم راه کار خوبی رسید

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تابستون میشه 4 سال ولی اصلا دلم بچه نمیخواد اصلا نمیتونم خودمو مادر تصور کنم حس میکنم خیلی زوده ولی شوهرم دیگه داره هی میگه و نشون میده که بچه میخواد 

از یه طرفم همش میگم نکنه خدایی نگرده بچم مشکل داشته باشه

یه پست الان گذاشتم بخون  شوهر من اصلا نمیدونست انقدر مشکلش جدیه من میگفتم همه باید بخورن وگرنه ...

شوهر من اهل هیچی نیست اما شغلش بسیار بی تحرک و طولانیه فکر کن بیشتر از ۱۲ ساعت کار با کامپیوتر روی صندلی

خیلی اصرار کردم به دکتر مراجعه کنه نکرده

الان باردارم و از نطفه ضعیف بسیار نگرانم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤