mehrrsa مدیر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 644 عنوان بزرگ بودن نوک بینی بعد عمل😭 | مشاهده متن کامل بحث + 15382 بازدید | 65 پست سه ماهه عمل کردم نوک دماغم بزرگه دکتر میگه ورمه خوب میشهاما خیلی سفته انقدر بزرگه که بالاش روی پل بینیم گود شده یکماوایل دماغم خیلی کوچیک بود الان نوکش بزرگه رفته رو مخمبینیم استخوانی پوست نازک بود یعنی بعد ۳ ماه هنوز کوچیک میشه؟ 1403/03/01 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrrsa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 644 اسی دیدم عکستو خوبه ولی بازم بهتر میشه مشخصه ورمه اگه چسبو تازه برداشتی ورم میکنه تا یکی دو ماه اره دیگه ۱ هفتس چسب نمیزنمیعنی واقعا کوچیک تر میشه؟ تا یه ماه پیش اصلا قوسم نداشت نوکش به چشم نمیومد الان قوسش مشخص شده نوکش بزرگ مونده
zara___64 عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 16242 اره عزیزم سلام خوبیتو هم مث من سریع میپری تو تاپیکای عمل بینی😂😂تو هم عکس بزار ببینم بهتر شدی؟
mehrrsa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 644 من عمل نکردم تجربه ندارم ولی گه میگن ورمه پس ورمش میخوابه ولی این که من میبینم خیلی قشنگ و بی نقصه&n ... ممنونم عزیزمدعا کن به چشم شوهرمم قشنگ بیاد همش میگه قیافه قبلی تو دوس داشتمبا اینکه من قیافه الان مو بیشتر دوس دارم یه دماغ عقابی قوز دار داشتم😐🤦♀️
افرودیت۲۳۹۴ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2165 سلام خوبی تو هم مث من سریع میپری تو تاپیکای عمل بینی😂😂 تو هم عکس بزار ببینم بهتر شدی؟ سلام زهرای قشنگم آره😅😅😅😅😅والا بینی اسی رو دیدم اعتماد ب نفسم پرید چجور عکس بزارم😅😅😅 میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
افرودیت۲۳۹۴ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2165 سلام خوبی تو هم مث من سریع میپری تو تاپیکای عمل بینی😂😂 تو هم عکس بزار ببینم بهتر شدی؟ هستی عزیزم؟ میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
zara___64 عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 16242 سلام زهرای قشنگم آره😅😅😅😅😅والا بینی اسی رو دیدم اعتماد ب نفسم پرید چجور عکس بزارم😅😅😅 بزار من یادمه عکستو شاید خودت متوجه تغییر نمیشی من ببینم بهت میگم تغییر کردی یا نه
آنیگل عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4221 ممنونم عزیزم دعا کن به چشم شوهرمم قشنگ بیاد همش میگه قیافه قبلی تو دوس داشتم با اینکه من قیافه الا ... باش عزیزم امان از دست شوهرا ،😉من خودم خیلی وسواسم. حس میکنم عمل کنم پشیمون میشم
افرودیت۲۳۹۴ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2165 بخدا جمع و جور شده قبلا درازتر بود واقعا میگی؟؟؟؟؟🥺🥺🥺 میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4456 منم ۴ماهه عمل کردم بینیم افتضااااح ب معنی واقعی کلمه اس!!!!!! عزیزم بیوتونو خوندم ازتون سوال داشتم در مورد اینکه چه ورزشی مناسبمه میتونم بپرسم؟ زاده ی کهکشان.