2789
عنوان

وام ازدواج

244 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها میگم تعیین شعبه واسه وام ازدواجو بانک مرکزی انجام میده یا همون بانکی که ثبت نام کردیم؟

چون من الان دو ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک تعیین شعبه واسم نیومده.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوماه هنوز ندادن ینی؟ واسه آبجیم ۲۳روز شد 

برا من ۶ ماه شد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دوماه هنوز ندادن ینی؟ واسه آبجیم ۲۳روز شد 

نه الان دوماهه که ثبت نام کردیم هنوز پیامک تعیین شعبه نیومده...تو کشور تقریبا ۲۰۰۰ نفر جلومونه تو استان ۷۸ نفر تو شهر ۵ نفر...شما کدوم بانک بودید؟

وامتونو گرفتید؟

نه الان دوماهه که ثبت نام کردیم هنوز پیامک تعیین شعبه نیومده...تو کشور تقریبا ۲۰۰۰ نفر جلومونه تو اس ...

من آبجیم کلا از روزی که ثبت نام کرد تا وقتی پول اومد حسابش ۳۰روز دقیق شد بانک خاورمیانه 

وای چقد زیاد 

اره بودجه ندارن الان سخت وام میدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من فکر میکردم همون بانکی که ثبت نام کردیم تعیین شعبه رو انجام میده

نه

شما بعد اینکه تو سایت ثبت نام کردید یعنی ۶ ماه طول کشید تا پیامک تعیین شعبه بیاد واستون؟

اره