2777
2789
عنوان

سرکلاژ در هفته ۲۲ کسی انجام داده؟

299 بازدید | 11 پست

من الان ۲۱ هفته و پنج روزمه قراره فردا سرکلاژ بشم

با طول سرویکس ۲۳ و فانلینگ 

کسی بوده این هفته انجام داده باشه و بارداری موفقی رو طی کرده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن چون دهانه رحمم باز شده مجبوره سرکلاژ کنه خود دکترم گفت تا هفته گذشته بالای ۳۰ بود یهو کم شد بی دل ...

منم تا هفته بیست و پنج خوب بودم بعد دکترم گفت سر کلاژ فقط تا هجده میشه بعدش خطرناکه مخصوصا که من سابقه زایمان زودرس و پارگی کیسه اب داشتم گفت هفته های بالاتر پساری باید بزاریم برای اون میگم

منم تا هفته بیست و پنج خوب بودم بعد دکترم گفت سر کلاژ فقط تا هجده میشه بعدش خطرناکه مخصوصا که من ساب ...

نمیدونم من هیچی اطلاعات ندارم دور و برم هیشکی حامله نبوده خودم بارداری اولمه اصلا نمیدونستم سرکلاژ چیه دکتر یکساعت توضیح داد واسم

توروخدا برام دعا کن

خدا بعد چند سال خوشحالمون کرد بهمون بچه داد

حالا چشمم خیلی ترسیده

نه هیچی نداشتم  ن انقباض ن درد نه لکه ن ترشح سونو طول سرویکس داشتم خوش و خرم رفتم انجام دادم ...

عزیرم چه بد.

من همش فکر میکنم انقباض دارم.

راستش تا حالا بالای ۱۸ هفته موردی ندیدم سرکلاژ کنن ولی اگه دکترت تشخیص داده و به صلاحته انجام بده حتما.

میتونی با چند تا پزشک دیگه مشاوره ی  حضوری و آنلاین هم دشته باشی تا خیالت راحت بشه.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ممنون عزیزم اگ میشه واسم دعا کن بعد چندسال انتظار ب بچه رسیدیم....

حتما عزیزم.

برات حجرات میخونم.😍

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...