2777
2789
عنوان

بارداری

359 بازدید | 16 پست

سلام من هفته بیست و دو هستم چرا شکمم کوچولوئه!درضمن پسردارم..کسی بوده یاهست مث من!!دلم میخاد شکمم بیاد جلو چون اصا بعضی موقع حس نمیکنم باردارم تو سونوی اخر وزن بچه خوب بود ولی میترسم کم وزن دنیابیادچون اصلا احساس سنگینی نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من امروز 33 هفته شدم ولی شکمم کوچیک کلا توبارداری هام شکمم کوچک هست ولی بچه هام وزنشون خوب بود البته این یکی تا هفته پیش که سونو 32 هفته برای وزن دادم خوب بود تا موقع تولد نمیدونم مثل قبلی ها میشه یا نه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

منم تا قبل هفته 35شکمم کوچیک بود بعد اون بزرگ شد ولی بازم خیلی توی چشم نیس اصلا سایز شکم با وزن بچه ارتباطی نداره من آخرین سونو رفتم بهم گفت وزنش خوبه

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

منم هفته بیست و چهارم و شکمم کوچیکه ... ولی وزن بچه دکتر میگه خوبه رشدش.فکر میکنم بخاطر قدم هست، هر چی قد بلندتر باشی شکم کوچیکتر نشون میده،قد کوتاها معمولا شکمشون زود تابلو میشه مثه یه توپ میشن   البته ببخشیدا 

تا خدا هست جای هیچ نا امیدی نیست...

بچه ها خوش به حالتون یعنی میشه یه روزی منم تیکر بارداریم انقدر بره  جلو

من آرزومه تیکر شما رو داشتم خیالم از بابت بچم راحت بود

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین  
علائم بارداری چی داشتی ؟؟ پسرت سمت چپه یا راست؟؟ ترشی دوست داشتی با شیرینی

سلام ببخشید چندساعتی نت نداشتم.بیشتر سمت چپ احساسش میکنم اوایلم سمت چپ بود ولی حالا ک همه جا میره.علائمم خشکی پوستم،لاغرترشدنم تو ماه های اول،بتام دیر رفت بالاو....شیرینی هم اصلا دوست ندارم ماه های اول ک اصلا نمیخوردم الان یک ماهی یکم میتونم بخورم بیشتر به تندی و ترشی علاقه دارم