2777
2789
عنوان

شوهرم دروقفل

387 بازدید | 27 پست

سلام ده روزه بخاطر کتک کاری شوهرم که بهم سیلی زد بعد زیرچشم سیاه شد ودستموکبود کرد خیلی هم زدتوسرم که دیگه سرم بعدچندروز هم در می‌کنه امروز رفتمودروبازنکرد بنظرت چیکارش کنم دیگه خسته شدم ازش بچه دارم وقتی میزنه به قصدکشت میزنه البته شکاک هم هست برم شکایت کیفری ترک انفاق کنم 

بروشکایت کن تا اثارش هست میشینه سرجاش

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

واقعا سخته خانم بهتون حق میدم 

سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین خانم 

اگه واقعا حس میکنین که ادامه این زندگی مشترک به هیچ وجه به صلاح تون نی و ممکنه بدتر هم بشه سعی کنین دور از تنش فکری بهترین تصميم رو بگیرین 

I’m a strong man

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جداشی بهتره 

بچت در اینده کتک خوردنتو ببینه بیشتر خورد میشه 

و میگه کاش از اول جدا می‌شدی 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

با اسرای جنگی هم در این حد رفتار نمیشه 

لطفاً بیشتر از این به خودت و اون بچه ظلم نکن و هر چه زودتر اقدام کن 

بچتون تو این فضای سمی روحیش داغون میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
جداشی بهتره  بچت در اینده کتک خوردنتو ببینه بیشتر خورد میشه  و میگه کاش از اول جدا می‌شد ...

دیده دیگه قفل دروعوض کرده بود صورت جلسه کردم تواین ده روزهم نیومدحتی بچشم ببینه 

این وحشی ن برا تو شوهر میشه ن برا بچت پدر

ادمی ک دست بزن داره هم هییییچ وقت اصلاح نمیشه و قطعااا بهت قول شرف میدم بازم تکرار میکنه

چون این وحشی گری جزئی از شخصیتش شده

جدا شو

شاغلی؟

با اسرای جنگی هم در این حد رفتار نمیشه  لطفاً بیشتر از این به خودت و اون بچه ظلم نکن و هر چه ز ...

منومیزنه میگه توجیغ میزنی که میزنمت ولی من بخدا اصلا اینجوری نیستم فقط بهش میگم کجامیری چرادیرمیادالکی یه چیزی میگه اصلا نمیدونم ببخشید اینومیگم مثه سگ وحشی میشه حالت روانی داره میترسم ازش دیگه فقط میگم بره خونه نباشه ولی ازطرفی شکاکه نمی‌ذاره برم بیرون یه حال و هوایی عوض کنیم ازپول دادن هم زورش میاد یعنی نمیدونم ازادیموگرفته بااین که لیسانس دارم ولی مثه یه توسری خور شدم ازترس کتک نزدن خیلی حرفامونمیزنم 

این وحشی ن برا تو شوهر میشه ن برا بچت پدر ادمی ک دست بزن داره هم هییییچ وقت اصلاح نمیشه و قطعااا به ...

نه متاسفانه ولی رنگ‌کارموهستم گفتم بدردم میخوره ولی هیچ وقت نذاشت جایی کارکنم ازاین بی درآمدی هم میترسم الان خونه بابامم بابچه نمیدونم چی کنم پول دربیارم راحت باشم 

هرکی تجربه داره کمکم کنه ممنون میشم ازتون یه راهی بزارید جلوپام ..من چندبار رفتم قهروهی شکایتورضایت ولی این بازم کتک میزنهه کم شده بود کتک زدنش چون من باهاش اصلا حرف نمی‌زنم ولی دیگه نمیشه که هیچی ازش نخواست بخداگرفتارشدمم کمکم کنید حداقل برام دعاکنیدبخاطربچمم شده منوسرنمازتون دعاکنید

نه متاسفانه ولی رنگ‌کارموهستم گفتم بدردم میخوره ولی هیچ وقت نذاشت جایی کارکنم ازاین بی درآمدی هم میت ...

خب پس ی حرفه پولساز بلدی

این ک تا الان هم نتونستی کار کنی و مستقل بشی تقصیر شوهرت بوده

در رو قفل کرد و رفت؟؟؟

من  بعدکتک کاریش رفتم خونه پدرم وبعدده روز برگشتم خونمون که برم تو خونه چون خونه مهریم بود ولی دیدم توخونس ودروبازنمیکنه دروقفل کرده بود منم صورت جلسه کردم ده روز نه زنگ زدنه پیام انگار زورش اومده که من اومدم قهرهمیشه هم که میومدم می‌گفت تومیری قرارمیذاری نفهمم نمیدونه که منومیزنه که میرم مگه من مرض دارم زندگیموول کنم باراولشم نیس که میزنم حلوبچممم منومیزنه 

منومیزنه میگه توجیغ میزنی که میزنمت ولی من بخدا اصلا اینجوری نیستم فقط بهش میگم کجامیری چرادیرمیادال ...

عزیزم متأسف شدم حتماً قانونی اقدام کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من  بعدکتک کاریش رفتم خونه پدرم وبعدده روز برگشتم خونمون که برم تو خونه چون خونه مهریم بود ولی ...

عزیزم خونه که از خودت داری هنر هم که داری بری سر کار چرا جدا نمیشی چون سابقه کتک هم داره اگه وکیل بگیری میتونی حضانت بچه هم بگیری