2777
2789

بعضیا میگن داروی اعصاب خوب نیس باعث اعتیاد و فلان میشه درسته؟؟؟داروی اعصاب میتونه باعث شه افسردگی ازبین بره یا بدترش میکنع؟؟

بیماری های روان از بین نمیرن کنترل میشن از بین هم برن امکان برگشت هست

قطعا با مصرف دارو بهبود خواهید یافت ولی مانند تمام قرص ها عوارضی نیز دارد

درمورد اعتیاد به قرص ها با مشورت دکتر آن ها مصرف یا قطع کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ماه خوردم ،اما ترسیدم از عوارضش و ادامه ندادم.

اما به اصرار خواهرم، ویس های کانال استاد شجاعی رو شروع کردمدبه گوشکردن.

خیلی کمکم کرد خدا رو شکر

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

نه فقط میخوابی ولی اون حس بدروداری

درمان افسردگی روتوی نی نی سایت سرچ کن انجام بده خوب میشی

باخوردن وسفرخوب میشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

در صورتی که افسردگی خیلی حاد باشه پزشک دارو میده 

بعضی ها مادام العمر باید استفاده کنن و گرنه برمیگرده مثل اون دختره توی فیلم ماه و پلنگ 

به نظرم هیچکی مثل خودت نمیتونه کمک کنه تا افسردگی رو بهتر کنی

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

تایپیک گذاشتم بخون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

هیچ عارضه ای نداره مخصوصا فلوکستین که جز داروهای درمان افسردگی جز بی ضررترین داروهای روان شناخته شده 

عزیزم باید طبق دستور پزشک مصرف کنی یه مدت 

اما اگر سبک زندگیت رو تغییر ندی دوباره افسردگی بر می گرده

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

من اگه ی شب دارو رو نخورم فرداشبش دیگه نمیتونم بخوابم 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
منم خیلی چاق شدم داروت چی بود

منم چاق شدم، داروی شما چی بود؟ 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت