به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
رزماری رو تو یک لیوان آب بجوشون از صافی رد کن تو افشانه بریز و ۱ساعت قبل حمام به کف سر و ساقه موهات بزن و از روغن سیاه دانه و همین رزماری هم به پوست صورتت بزن....اولا اینکه موهات رشد شون ۲برابر میشه و پوستت هم بخاطر اون روغن ها صاف بدون لک بدون جوش میشه...روغن سیاه دانه قاتل انواع جوش و رشد مژه و ابرو رو هم زیاد میکنه....اما بگم استفاده مداوم ها نه دوبار و سه بار....نتیجه گرفتم که میگم
و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست
درکوردش از هرعطاری یا هرطب سنتی بپرس....معجزه میکنه
چه جوری بزنم به صورتم روغن سیاه دانه رو عزیزم ؟ کامنت قبلیم نصفه ارسال شد . من جای جوش و لک دارم گاهی هم جوش میزنم واقعا خسته شدم . رزماری هم تاثیر داره ؟ هفته ای چند بار بزنم