2777
2789
عنوان

یه بحثی شد تو محل کارم، قلبم گرفت

1808 بازدید | 14 پست

خیلی جلوی خودم رو گرفتم گریه نکنم.

من تو کلینیک دندونپزشکی کار میکنم، یه مریض اومده بود دندونش رو جراحی کنه، مریضه دیابت کنترل شده داشت، بعد یه اقای دکتر داریم جراح دهانه، گفته بود اینو جراحی نمیکنم، کلا همیشه مریضا رو سر میدونه، یه خانم دکتر داریم دندونپزشک عمومیه قبول کرده بود جراحی کنه بعد اخر کار اقای دکتر اومد بالا سرش شروع کرد داد زدن که تو فاز جراح بودن برداشتی، تو دکتر نیستی کار تو کامپوزیت چسبوندنه و... .

خیلی شرایط بدی بود. من گریه‌م گرفت سعی کردم جلوی بقیه گریه نکنم.

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر تو داد کرد یا یکی دیگ؟ داشته عقده گشایی میکرده 

من.

بهش برخورده بود مریضی که خودش قبول نکرده بود کاری براش بکنه من کردم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

من. بهش برخورده بود مریضی که خودش قبول نکرده بود کاری براش بکنه من کردم

ازین آدما همجا هست اصلا ربطی به سوادشونم ندارع  جلو این آدما نباید کوتاه بیای یا نقطه ضعف نشون بدی بدتر میشن

بنظرم هنوز که سنی نداری ادامه تحصیل بده الحمدالله توی مضیقه مالی هم که نیستی حیفه واقعا 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
بنظرم هنوز که سنی نداری ادامه تحصیل بده الحمدالله توی مضیقه مالی هم که نیستی حیفه واقعا 

قبول شدن تخصص خیلی سخته

قبول شدن تخصص خیلی سخته

آره حتماً سخته ولی خوبی رشته ی شما اینه که هر روز با چیزایی که یاد گرفتی سرو کار داری حالا دوست داشتنی بهش فکر کن

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
من. بهش برخورده بود مریضی که خودش قبول نکرده بود کاری براش بکنه من کردم

دارم از درد میمیرم ،اتفاقی تاپیک شما رو دیدم 

کمکم میکنین 🙏🙏🙏🙏

پشت دندون نیش ها م دندون اضافه ریز داره اندازه عدس ،چجوری برش میدارن؟نیاز به جراحی داره ؟ شنبه نوبت دکتر دارم پیش این دانشجو های دندون پزشکی  مدل شدم ،یعنی با کاردک میکَنن این دندون اضافه ها رو برام؟ روشون چرک کرده خیلی درد دارن الان یه ماه چرک خشک کن خوردم خوب نشده 

تجربیات ات رو بهم میگی خیلی دعات میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز