2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی ازت ان شاالله ک اینطوره🥹😍

مبارکه منم مثل خودتم

ار حالتت بگو

من که معده درد دارن نمیتونم چیزی بخوزم همش خوابم 

چیزیم میخورم یالا میارم

خیلی گشنمه ولی نمیتونم بخورم 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
مبارکه منم مثل خودتم ار حالتت بگو من که معده درد دارن نمیتونم چیزی بخوزم همش خوابم  چی ...

منم تا هفته پیش خوب بودم غذام زیاد بود الان یه چند روز طبعم نمیگیره درحد ۲ لقمه غذا بخورم ول کنم سر معدم حس سنگینی میکنم تا حالا بالا نیاوردم 

خوابمم بیکار باشم تو خونه یهو نمیدونم چیجوری خوابم بره😂

من ۶ هفته و ۳ روزم ۸ میرم قلب

من دیروز رفتم دکترم سونو واژینال انجام داد گف قلبش تشکیل شده ولی ضربانشو نذاشت گوش بدم گف زوده سه هفته دیگ اونجا بهم گف ۶ هفته و ۵ روزی ۲ روز بیشتر

منم تا هفته پیش خوب بودم غذام زیاد بود الان یه چند روز طبعم نمیگیره درحد ۲ لقمه غذا بخورم ول کنم سر ...

دقیقا همینطوریم

امزوز نوبت سونو داشتم که تعطیله 

آزمایش هم نوشته برام ولی خیلی تنبلی میکنم برم بدم 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
فردا برو حتما ازمایش بده 

خیلی تنبلی میگنم بیشترم میترسم راستش 

میگم تهوع زیاد پسر میشه یا دختر

2824
2823
2791
2779
2792