2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان به نظر شما گناه نیست که من اومدم این مشکل مادرم رو اینجا گفتم ؟؟

وای استارتر منم دیشب همچین چیزی رو در مورد مامانم فهمیدم میخاستم تاپیک بزنم 

نمیدونم چه غلطی کنم هنوز به روش نیاوردم حالم خیلی بده 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

عزیزم به نظرم دیگ کاری بهش نداشته باش  چون ممکن اتفاقات بدتری بیفته و تا آخر عمرت پشیمون بشی

بله دیگه امروز واقعا تصمیم گرفتم کاری نداشته باشم خودش میدونه و خودش چرا من عذاب بکشم بخاطرش 

اگه قراربود مادرت این کارشو کنار بزاره تاالان انجام داده بود...این شده یه عادت براش و یجورایی معتاد شده ...سعی کن خودتو بزنی ب نفهمی ب فکر خودت و خواهر برادر کوچیکت باش ...هرچی نفهمی برات بهتره

بعد این همه سال جدا بشن خواهر و برادرم چی میشن مردم هزارتا حرف بعد میزنن هیچوقت به فکر خودم نیستم هم ...

هرچی بشه بهتراز آبرو ریزیه .مردم همیشه حرف میزنن.

اگر بابا بفهمه چه واکنشی داره؟اینقدر جنم وجذبه داره که مادرتو درست کنه یا ازاین مردای شل وله

وای استارتر منم دیشب همچین چیزی رو در مورد مامانم فهمیدم میخاستم تاپیک بزنم  نمیدونم چه غلطی ک ...

هیچ به روش نیار من بهش گفتم براش مهم نبود بازم کار خودش رو کرد

هرچی بشه بهتراز آبرو ریزیه .مردم همیشه حرف میزنن. اگر بابا بفهمه چه واکنشی داره؟اینقدر جنم وجذبه دا ...

بابام قطعا ازش جدا میشه اصلا آدم شل و لی نیست و اهمیت نزاره من از واکنش بابام بیشتر میترسم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز