2789

برای ابدو میخای بوتاکسم میشع

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لیفت صورت خب بوتاکس خیلی مضره.صورت فلج میشه موادشم مضره

منظورت اسنه که صورتت کشیده س ، و اصلاح کشیدگی صورت  اگ نیخای  دکترخوب بری کلینیک خوبه با ژل ام انجام میشه من انجامودادم ،    برای ابرو اگه میخای من دیدم خیلیا انجام دادم ب چین وچروک ، ابرو هاش هم بالارفته

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منظورت اسنه که صورتت کشیده س ، و اصلاح کشیدگی صورت  اگ نیخای  دکترخوب بری کلینیک خوبه با ژ ...

نه عزیزم من صورتم خوبه پهن

خط لبخند دارم و کمی پوست صورتم افتاده

میخوام لیفت کنم.صورتم شادابتر بشه

دستگاه جوانسازی هایفو دارم

منتها

زیر چشمم ورم میکنه.کلا بدن حساسی دارم

بخاطر همین دنبال لیفت با نخ هستم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
نه عزیزم من صورتم خوبه پهن خط لبخند دارم و کمی پوست صورتم افتاده میخوام لیفت کنم.صورتم شادابتر بشه ...

همون هم اصلاح میشه اندولیف فکنم اسمشه

شما ژل هر سیسی چقدر زدی

بستگی ب مارک زل و دکترش دارع که کجابری  

اگ می خواین لیفت صورت با نخ انجام بدین توی تهران من ی دکتر خوب میشناسم مامانمو بردم اونجا صورتشو لیفت کرد خیلی خوب شده واقعا مامانم خیلی راضیه اسم دکترش معصومه روحانی نسبه 

shik عزیز سلام! نخ لیفت یکی از روش‌های غیرجراحی برای لیفتینگ و سفت کردن پوست هست که محبوبیت زیادی پیدا کرده. هزینه نخ لیفت می‌تونه بسته به عوامل مختلفی مثل نوع نخ، تعداد نخ‌های مورد نیاز، تجربه و تخصص پزشک، و مکان جغرافیایی کلینیک متفاوت باشه. در ادامه به بررسی این عوامل و محدوده تقریبی هزینه‌ها می‌پردازیم.

عوامل مؤثر بر هزینه نخ لیفت
نوع نخ:

انواع مختلفی از نخ‌ها وجود دارن که هر کدوم ویژگی‌ها و قیمت متفاوتی دارن، مثل نخ‌های PDO، PLLA و PCL.
نخ‌های PDO معمولاً ارزان‌تر هستن ولی دوام کمتری دارن (حدود 6 تا 12 ماه).
نخ‌های PLLA و PCL ممکنه گرون‌تر باشن ولی ماندگاری بیشتری دارن (تا 18 ماه یا بیشتر).
تعداد نخ‌های مورد نیاز:

بسته به ناحیه مورد درمان و شدت لیفت مورد نیاز، تعداد نخ‌های مورد نیاز می‌تونه متفاوت باشه. هرچه تعداد نخ‌ها بیشتر باشه، هزینه نیز افزایش پیدا می‌کنه.
تجربه و تخصص پزشک:

پزشکان با تجربه و تخصص بیشتر معمولاً هزینه‌های بالاتری دریافت می‌کنن، ولی نتایج بهتر و ایمنی بیشتری رو تضمین می‌کنن.
مکان جغرافیایی کلینیک:

هزینه‌های نخ لیفت در شهرهای بزرگتر و مناطق با هزینه‌های زندگی بالاتر، معمولاً بیشتر هستن.
محدوده تقریبی هزینه‌ها
در ایران، هزینه نخ لیفت می‌تونه به طور تقریبی به این صورت باشه:

نخ‌های PDO:

هر نخ معمولاً بین 1 تا 3 میلیون تومان.
برای یک جلسه کامل نخ لیفت صورت، هزینه معمولاً بین 10 تا 30 میلیون تومان متغیر هست.
نخ‌های PLLA و PCL:

هر نخ معمولاً بین 2 تا 5 میلیون تومان.
برای یک جلسه کامل نخ لیفت صورت، هزینه معمولاً بین 20 تا 50 میلیون تومان متغیر هست.
نتیجه‌گیری
نخ لیفت می‌تونه یه روش موثر و غیرجراحی برای لیفتینگ و سفت کردن پوست باشه. هزینه این روش بسته به نوع نخ، تعداد نخ‌های مورد نیاز، تجربه پزشک و مکان جغرافیایی متفاوت هست. توصیه می‌کنم قبل از تصمیم‌گیری نهایی، با چند کلینیک و پزشک مشاوره کنی تا بهترین گزینه رو بر اساس نیازها و بودجه خودت انتخاب کنی.

اگه کسی دیگه‌ای تجربه مشابهی داره یا سوالی درباره نخ لیفت داره، خوشحال می‌شیم که به اشتراک بذاره!

دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک