2777
2789
عنوان

دیشب ساعت 10 شب ال دی خوردم

174 بازدید | 9 پست

از صبح که از خواب بیدار شدم حالت تهوع بدی دارم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

طبیعیه احتمالا روز اولت هست بدنت هنوز عادت نکرده قرص ضد تهوع بخور ...آب لیموی طبیعی با آب بخور تهوع میبره

..

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از مضرات ال دی روی اعصاب هست...بهم ریختگی هورمونی و ... ادم بچه بیاره بهتر از اینکه به عوارض قر ...

عزیزم براب تنظیم هورمون میخورم نه جلوگیری 

اگر نخورم ریزش موهام شدت میگیره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یکی از مضرات ال دی روی اعصاب هست...بهم ریختگی هورمونی و ... ادم بچه بیاره بهتر از اینکه به عوارض قر ...

کی حوصله بچه دار اینطور باشه الان من سه تا بچه باید داشته باشم 

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

عزیزم براب تنظیم هورمون میخورم نه جلوگیری  اگر نخورم ریزش موهام شدت میگیره

اندرسترن داری بخوری تهوع میره

طبیعیه احتمالا روز اولت هست بدنت هنوز عادت نکرده قرص ضد تهوع بخور ...آب لیموی طبیعی با آب بخور تهوع ...

یه چندماه مصرفشو قطع کرده بودم دوباره شروع کردم 

روز اولم نیست پنجمین قرص بود از دوره جدید بوده

آبلیمو در دسترسم نیست بیرونم باید قرص ضدتهوع بگیرم😪

یه چندماه مصرفشو قطع کرده بودم دوباره شروع کردم   روز اولم نیست پنجمین قرص بود از دوره جد ...

همیشه قرص ضد تهوع تو خونه داشته باش

عزیزم تورو خدا حلالم کن من قصد فضولی یا شکوندن دلت و یادآوری خاطراتت رو ندارم

من خیلی وقته دنبالت میکنم 

من و شما همسن هستیم یادمه خیلی وقت پیش یجایی شغل همسرت رو موقع آشنایی گفتی منم همون زمونا عاشق یه نفر شدم که همون شغل رو داشت ولی من به سختی قلبم رو زیرپا گذاشتم و قید همه چیز رو زدم ولی از همون زمون تا به الان عاشقشم حتی اونم الان مجرده ولی میترسم حتی اینستاگرامشو چک کنم یا ویسای تلگرامشو باز کنم که دلم نلرزه 

چون همیشه ترس داشتم دورش شلوغه و پر از دخترای رنگارنگه یا سنش ازم بیشتره و... 

هرچند وقت یکبار میزنه به سرم که دوباره خودمو بهش نشون بدم تا بیاد سراغم ولی باز پشیمون میشم بعد این همه سال هنوز بین بهشت و برزخ گیر کردم ‌

توی این قشر خیلی حرف و حدیث هست با اینکه اونو آدم پاکی میدونم بازم میترسم ریسک کنم 

میخواستم ازت مشورت بگیرم بالاخره تو بین این آدما بودی