2777
2789
عنوان

دونده دوست داشتنی من قسمت ۱۳🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 22 پست
عاشقان ماهو کامل ندیدم اما تااونجایی که دیدم و شنیدم خیلی غمگینه اما بنظرم خیلی فیلم دونده دوست داشت ...

اره داستانش آنچنان قوی نیست 

ولی برای ماهایی که بیکاریم خوبه😂😂

سونجه قطعا نمیشناسه سول رو  و سول هم ترجیح میده فاصلش رو با سونجه حفظ کنه که دیگه عاشقش نشه&nb ...

مرسی♥️

ولی فیلمنامه رو خیلی پیچوندن و همش سونجه درحال مردن بوده ای کاش بهتر میشد

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره داستانش آنچنان قوی نیست  ولی برای ماهایی که بیکاریم خوبه😂😂

اره خوبه

اولش خوب بودا اما یدفعه بااین کشتناش مارم میکشن😂💔

اصن قضیه حرص دراره 

حس میکنم فیلمنامه طولانی بوده نویسنده اومده داستانو کوتاه کنه حالا ممونده تو سه قسمت اینا رو چیکار کنه

احتمالا تا فصل۲هم بکشه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
مرسی♥️ ولی فیلمنامه رو خیلی پیچوندن و همش سونجه درحال مردن بوده ای کاش بهتر میشد

سریالش رو خیلی دوست دارم ولی این چیزی که میگین هم کاملا درسته 

همش در حال تغییر گذشته و ایندشون بودن و فقط یه چیزای کوچیکی عوض میشد در نهایت. بنظرم میتونستن یه بار یکیشون ب گذشته برگرده و اون اتفاقایی ک باید رو رقم بزنه.

سریالش رو خیلی دوست دارم ولی این چیزی که میگین هم کاملا درسته  همش در حال تغییر گذشته و ایندشو ...

موافقم بنظرم فیلمنامه میتونست بهتر باشه اما انتخاب بازیگراشون عالیه

موافقم بنظرم فیلمنامه میتونست بهتر باشه اما انتخاب بازیگراشون عالیه

دقیقاااا...مخصوصا سونجه

از دختره چندتا سریال دیگه هم دیده بودم اونجا هم خیلی خوب بود ولی پسره واقعااااااااا خوبههههه

دقیقاااا...مخصوصا سونجه از دختره چندتا سریال دیگه هم دیده بودم اونجا هم خیلی خوب بود ولی پسره واقعا ...

مثلا سونجه توی عاشقان ماه نقش اکس ایو رو داشت

ولی واقعا پسره خیلی خوب تو نقشش فرورفته