2777
2789
عنوان

بدم میاد از 😭

158 بازدید | 28 پست

خانواده هایی ک دختر ها رو مجبور میکنن تو سن کم ازدواج کنن خب احمق ها مگه طلاق از کجا میاد از همین تو سن کم ازدواج کردن میاد لعنت بهتون ک نمیزارید طعم آرامش رو تو زندگی احساس کنن الان کی میاد مرهم اون دختری میشه ک بعد از طلاق تک و تنها میشه؟!کی ها؟؟ مردم فقط بلدن همون دختر رو سرزنش کنن ک چرا ازدواج کرده خب شما عقل دارید؟!فهم دارید؟! دختری ک بهش اجازه تحصیل و کار داده نمیشه باید چ غلطی بکنه؟! دختری ک بخاطر مجردی یا بیوه بودن مسخره میشه هیچی نداره هیچی چیزی ازش نمونده از قلبش.

همه دوست دارن خوب زندگی کنن هیچکس دوست نداره تو بدبختی باشه اما شرایط نیست و نمیشه شرایط رو یه دختر تنهایی درست کنه فقط بلدید بگید درس بخون کار کن بفکر شوهر نباش خب بنظرت دختری ک شرایط تحصیل و کارش اوکیه باشه شوهر میکنه؟!بفکر شوهر؟؟

خانواده ها با تفکر پوسیده از مردم نافهم ک فقط قضاوت بلدن متنفرم😮‍💨😮‍💨😮‍💨

والا اکثر دخترا خودشون اوکی میدن دیدم ک میگم

خب حتما تحت شرایط بدی بوده وگرنه یه دختر اگه شرایطش اوکیه باشه منتظر میمونه یه خوبش بیاد ن اینکه با همون اولی برع بدبخت شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حتما تحت شرایط بدی بوده وگرنه یه دختر اگه شرایطش اوکیه باشه منتظر میمونه یه خوبش بیاد ن اینکه با ...

نه گلم خودم بودم همه چیزو عااااالی همه چیز فراهم بود برام ولی شرایط شوهرم اوکی بود و پسر عمومم بود منم  اوکی دادم 😀

اره یکیش خودمم ولی بیشتر منطقی تصمیم گرفتم تا عاطفی و الانم راضی ام شکر خدا🥰

بچع منطق نمیشناسه ک

ی چیزی نگو ک من متعجب بشم شبه حال متعجب شدن ندارم

هورمونات بوده خوشگله

و خداروشکر راضی الان

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
خب حتما تحت شرایط بدی بوده وگرنه یه دختر اگه شرایطش اوکیه باشه منتظر میمونه یه خوبش بیاد ن اینکه با ...

نه اصلا

برعوس شرایط خوبام اوکی میدن

چرا چون هورموناشونه یعنی انتخاب از روی نااگاهی ک فکر میکنن مخبره توو ازدواج 

و گاهی خوش شانسن گاهی بشدت بدشانس

بچع منطق نمیشناسه ک ی چیزی نگو ک من متعجب بشم شبه حال متعجب شدن ندارم هورمونات بوده خوشگله و خدار ...

نه جدی میگم یکی هست 30سالشه ولی اندازه بچه 10ساله هم نمیفهمه یکی هم هست 15سالشه اما اندازه 40ساله ها حالیشه دیدم ک میگم 

خب ک چی گیر میدین ب دخترا فقط چرا ب اون خانواده ها بی فرهنگ گیر نمیدین؟!مسئله رو اگه میخوای حل کنی ا ...

ریشه بر میگرده ب قانون ک اجازه همچین چیزیو میده

قانونم برمیگرده ب دینمون اسلام

خلاصه سیاسیش نکن خوشگله

نه جدی میگم یکی هست 30سالشه ولی اندازه بچه 10ساله هم نمیفهمه یکی هم هست 15سالشه اما اندازه 40ساله ها ...

بازم بچع بچه ست 

هر چقدرم کَتا باشه

نه گلم خودم بودم همه چیزو عااااالی همه چیز فراهم بود برام ولی شرایط شوهرم اوکی بود و پسر عمومم بود م ...

خب ک شما اووکیه اگه یکی دیگه ک شرایطش اوکیه نبود میومد خواستگاریت؟!ازدواج میکردی؟!ن جون همه چیزت عااااالی بوده صبر میکردی تا یه مورد خوب بیاد 

ریشه بر میگرده ب قانون ک اجازه همچین چیزیو میده قانونم برمیگرده ب دینمون اسلام خلاصه سیاسیش نکن خو ...

اره قرآن و قانون میگن دخترا جوون رو مسخره کنید ک چرا شوهر نکرده

اره قرآن و قانون میگن دخترا جوون رو مسخره کنید ک چرا شوهر نکرده

چی میگی🙁☹️

ریپ نزن خوشگلم از کامنتت خوشم نیومد نگاه نمیکنم دیگ