2777
2789

خیلی حالم بده چیکار کنم  درخواست طلاق دادم مشاور گفت مشکلتونقابل حله اون عصبی شد که در خواست دادم گفت مهریشو میدم کجا باید امضا کنم واسه طلاق ۱۳روز دیگه نوبت جلسه بعدی فقط با من حرف بزنه گفته باهاش حرف نزنم دلم می خواد بدونم تصمیمش چیه می خواد برا زندگیش تلاش کن یا نه 😭😭😭

اومدم خونه بابام ده روز زنگ زد پیام داد ولی من جوابشو ندادم حالام که مشاور گفته 

چیکار کنم کسی تجربه داشته 

مشاور که بشه باهاش با چت حرف زد میشناسین من چیکار کنم خیلی حالم بده😭😭😭😭😭😭اگه نخواد برا زندگیش تلاش کنه و از رو لجبازی همه چیزو تموم کنه 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بهش فرصت بده بذار عصبانیتش بخوابه .معلومه حسابی کفریش کردی با این کارت😝

مشاور منو از اتاق بیرون کرد اومد بهم گفت دوست داره ولی طرز رفتار با تو رو بلد نیست به نظرت چقدر می تونم امیدوار باشم به این قضیه😭😭😭??

انقدر طلاقو طولش میدن تا دوتاتون پشیمون بشین برگردین سر خونه زندگیتون

الان ۱۳روز دیگه تازه جلسه دوم 😭😭ده روز نرفتم خونم ۱۳روز دیگم تحمل کنم. خیلی اذیتم کاش زود تر بود جلسه ها حداقل دلم می خواد پیامش بدم ببینم تصمیمش چیه ولی میگن خودتو سبک میکنی 😭😭

اون پیام نمیده 

نداد اون ده روز قبل جلسه پیام داد زنگ زد ولی من جواب ندادم الان یک روز رفتیم جلسه اول مشاوره 

نه پیام داد نه زنگ زده 

مشاور گفت حرف نزنین باهم دعواتون میشه 😭😭

دعا کنین پیام بده درست بشه دارم دیوونه میشم 

2790
2778
2791
2779
2792