2777
2789
عنوان

باز شب شد

164 بازدید | 14 پست

من شب میرسه خفه میشم دلم میگیره نمیتونم بخابم انگار تو قفسم‌دوس دارم برم یه جای روشن خیلی روشن وای الآنم اونجوریم 

انگار دل گرفتگی سردرگمی کلافگی میاد شب پیدام می‌کنه یه هفته اینحوری شذم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من عاشق شب و تاریکی و سکوت و خنکاشم🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من عاشق شب هستم سکوت تنها هیچ کس باهات کاری نداره میری تو دنیای خودت 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
منم اونجور بودما یه هفته اینحوری شدم

عه چرا

خودت ریشه یابی کن یه دلیلی داره.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ورا اینجوری میشیم آخه من حس مرگ دارم 

پنیک داری؟

ترس از شب و بقیه علامت با گر گرفتگی و تهوع و مخصوصا حس مرگ از نشونهای پنیکه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

پنیک داری؟ ترس از شب و بقیه علامت با گر گرفتگی و تهوع و مخصوصا حس مرگ از نشونهای پنیکه

دقیقا الان حسم دقیقا ترس از تاریکی جدیدا ب وجود اومده 

حس خفگی انگار نمیتونم نفس بکشم انگار تو قفسم شدیدا دلم میگیره 

دقیقا الان حسم دقیقا ترس از تاریکی جدیدا ب وجود اومده  حس خفگی انگار نمیتونم نفس بکشم انگار تو ...

پنیکه

برو دکتر 

من دارو میخورم تازگی هنوزم حالم بده

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌