2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 20 پست
اعتماد بنفس هم میتونه باشه، هروز به مرگ و اینکه انتظار مرگ رو میکشم 

باورت میشه ی آدمایی میان سمتم که دوستام تا با چشم خودشون ندیدن باور نکردن ولی چون اعتماد بع نفسم پایینه میگم خب که چی نمیخوام وابسته شم بعد شکست بخورم 

باورت میشه ی آدمایی میان سمتم که دوستام تا با چشم خودشون ندیدن باور نکردن ولی چون اعتماد بع نفسم پای ...

من ب شوهرم گفتم روز اول، بین من و تو علاقه ای شکل نگرفته باهم صادق باشیم ک بعد گند بالا نیاد، حقیقت ب هم لو دادیم، گفتم اگه قصدت لاس زدنه و واقعا اهل زندگی نیستی با من دوست نشو من بشدت زود وابسته میشم و بیخیال نمیشم حاام بد میشه، اونم گفت من هم قصدم موندن اگه خوشمون بیاد از هم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی ازدواجتون سنتی نبود یا چی

دوست بودیم یه دوستم و دوستش باهم ازدواج کردند و مارو باهم اشما کردن، ماهمو ندیدیم اما تلفنی دیدیم شدیدا باهم تفاهم داریم، اومد همو دیدیم من مخالف بودم چون چهرش دوست نداشتم خیلی سخت گیر افاده ای بودم 😐☹️ولی کم کم عاشقش شدم، اون اول عاشقم شد البته بخاطرم کلی گریه کرد ک کات نکنم منم موندم باهاش اما الان براش میمیرم و هیچ کسی رو ب اندازه شوهرم باارزش نمیبینم باارزش ترین مرد بعد از پدرم همسرم برام هست، ظاهر ولی من 80درصد همسرم 45درصد خوبه، همه میگن ولی دیگه کسی جز اون ب چشمم نمیاد