2777
2789
عنوان

جن و پری دیدین؟؟

314 بازدید | 14 پست

میگن پری ها خیلی جذابن حتی تو ارباب حلقه ها هم هستن الف ها پری هستن قد بلند خوشگل 

اورگ ها هم جن هستن😅

یکی میگفت رفتم تو باغ که حوض هم داره باغشون میگفت یه زن اومد که نشناختمش میدونستم مال اطراف نیست فکر کردم آب میخوره میره دیدم یهو لخت شد اومد تو آب میگفت من میرفتم تو آب اونم میومد خیلی هم خوشگل بود حالا نمی دونست  پری بوده یا ادم . شما هم تعریف کنید

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدم آدم کوتوله پشمالو

آقاااااا 🙄

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
احتمالا جن بوده خب چطور دیدی

خونه مادر بززگم رو به رو اینه قدی روی زمین خوابیده بودم نصف شب نگاهم افتاد به چی کوچولو گلوله مانند پشمالو رو پام اینطرف اونطرف می‌پرید اونشب خیلی چیا دیدم خیلی اتفاقات بد برام افتاد دوس ندارم توضیح بدم

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
خونه مادر بززگم رو به رو اینه قدی روی زمین خوابیده بودم نصف شب نگاهم افتاد به چی کوچولو گلوله مانند ...

وایی من بودم سکته میکردم 

اشکال نداره اذیت میشی نگو

این جن ها می تونن به ما پول خیلی زیادی بدن.. چطور میشه خودشون دوس شد

یه کتاب هست اگه ۴۰ شب بخونی میتونی مثل ملاها باهاشون ارتباط بگیری اما سخته راه های دیگه ای هم هست اما خطرناکه

ببینید من چون علاقه زیادی به ماوراء  دارم اطلاعات و تجربه های زیادی هم دارم و از یک کسی یاد گر ...

من می خوام لطفا بگو 

و شما تا حالا جن دیدید؟