2821
2789

میدونی چیه منم ی زمانی از این خریت ها کردم یا بهش فک کردم اونم برا اینکه بهم توجه کنن یا کسایی ک اذیتم کردن پشیمون شن ولی ب ی نتیجه رسیدم ک اصلا براشون مهم نیس یا فوقش تا دوروز ناراحتن بعدش فراموش میشی فهمیدم این منم ک هیچکسو مهم نگیرم فقط ب فکر خودم باشم چون هیچکس جز خودت دلسوز خودت نیس یادت نره هیچ چیز و هیچکسی ارزش اینو نداره خودکشی کنی موقع مرگ موقع جون دادن عذاب بکشی بعدشم اون دنیاتم بد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش از این پیشنهادا بهش ندی

خب خودش میخواد😕😕😕

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

به جهنم مگه بقیه میخوان برات چیکار کنن به خودت بیا فکز میکنی همه ی ماهارو همه قبول دارن و میخوان؟ ...

چه خوب حرف میزنی گاهی ادما کم میارن ولی حتی شده ب خاطره ی نفر تواین زندگی میمونن اسی هم بخاطره بچش باید بمونه وبجنگه..داداش خودم دوسال پیش شکست مالیه بدی خورد هم ماشیناش رفت خونش سرمایش هم خونه وزمین وماشین بابام کلی طلاهای منو ابجیام تا به امروز هیچ کدومشون برنگشتن پولاشون ووضعشون خرابه داداشمم بشدت افسرده شده فکر خودکشی هم کرده زنش گفت ولی فقط ب خاطره ی نفر سرپا مونده اونم مادرمه میدونه بعد اون مادرم حتماً حتماً نابود میشه داغون میشه حالا اسی هم باید بخاطره بچش قوی بمونه مث داداش من.. لطفاً دعا کنین داداش منم زندگیش مث قبل شه

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
اینکه شوهرت نخوادت بعدش حس کنی تو زندگی بابات اضافه هستی هیچ کاریم بجز خودکشی از دستت بر نیاد دیگه ب ...

خوب با خودکشی هم که همه چیز تموم نمیشه، بلاخره  اون دنیایی هم هست... باور کن تحمل اینور اسون تره، من شنیدم کسایی که خودکشی میکنن اونورم دوباره همین زندگیشون براشون بارها و بارها تکرار میشه. یه راهی پیدا کن صبر کن هرکاری کن به جز خودکشی

باید یه امیدی واسه ساختن از اول باشه که نیست 

تو خودت باید این امید رو داشته باشی !خودت باید به خودت ایمان داشته باشی 

تو اگه بخوای میتونی به موفق ترین آدم تبدیل بشی!فقط به شرطی ک بخوای عوض بشی 

اینکه شوهرت نخوادت بعدش حس کنی تو زندگی بابات اضافه هستی هیچ کاریم بجز خودکشی از دستت بر نیاد دیگه ب ...

بدون با خودکشی کردن اون دنیات بدتراز این دنیا میشه همیشه از بد بدترشم هست عزیزم میگذره این روزا خوب وبدمیگذرع قوی باش

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
چه خوب حرف میزنی گاهی ادما کم میارن ولی حتی شده ب خاطره ی نفر تواین زندگی میمونن اسی هم بخاطره بچش ب ...

قربونت برم لطف داری

دعا میکنم برای داداشت و مطمئن باشخدا درستش میکنه

به خدا قسم من حاضرم قسم بخورم تضمین کنم اگر امید باشه اگر ایمان باشه درست میشه

اگر استارتر اگر داداشتون کم نیاره اگر بجنگه

به حرف گفتنش راحته ها

توی عمل ادم میمیره تا انجامش بده

ولی خدا هست

خدا کارش وسیله ساختنه کارش درست کردنه

مگه خدا از مشکلای ما بزرگ تر نیست؟

مایی ک چندین کیلومتر پرز توی معدمونه

مایی که انقدر خدا وقت گذاشته بیافریندمون

ولمون میکنه؟