2821
2789

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی امیدتو از دست نده. خودکشی راه نیست اصلا، فقط خراب تر شدن اوضاعه و بدترین نوع مرگ. خودتو دست کم نگیر خیلی ها روزای سختی داشتن ولی گذشت، صبح میشه این شب... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تو زندگی هیچکی تحملت نکنه قبولت نکنه چی

به جهنم

مگه بقیه میخوان برات چیکار کنن

به خودت بیا

فکز میکنی همه ی ماهارو همه قبول دارن و میخوان؟حیف تو نباشه؟حیفت نمیاد؟

تو اینه یه نگا بکن

چرا باید یه مشت ادمی ک بود و نبودشون فرقی نمیکنه برای این دنیا بخوان همچین حسی بدن بهت؟

که بخوای خودتو از بین ببری؟

به جهنم که نمیخوانت

نخوان

مگه قراره همه بخوانت

حیفه اسی جوونیت

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بلاخره میاد عزیزم مشکلت چیه این واقعا راهش نیس چرا ادما انقد ضعیف شدن  من وقتی ب تاریکی و تنها ...

دقیقا منم وقتی یادم میاد تو قبرم تک و تنها تو اون تاریکی چش چشو نمیبینه پراز سوسک وکرم وهزارپا و...هزارتا جونوره تنم میلرزه واقعا

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

تو الان دیگه یه مادری استارتر!

باید بفکر بچت باشی بفکر خودت

به این فکر کن که تو یچیزی داری که خیلیا حسرتشو دارن توی همین سایت!

بالاخره که میگذره

اون شوهر عوضی ت ک کتکت زده هم جواب پس میده

فقط کم نیار

خواهش میکنم ازت

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اینکه شوهرت نخوادت بعدش حس کنی تو زندگی بابات اضافه هستی هیچ کاریم بجز خودکشی از دستت بر نیاد دیگه ب ...

باید همه چی رو از اول بسازی!خودت تنهایی!شاید بخندی بهم ولی مطمعن باش اگ بخوای میشه!

اینکه شوهرت نخوادت بعدش حس کنی تو زندگی بابات اضافه هستی هیچ کاریم بجز خودکشی از دستت بر نیاد دیگه ب ...

خودکشی راه نیست ب خدا چاهه..آخرتتم خراب نکن..ب خدا خودم شرایط افتضاحی دارم‌..ولی خودکشی فقط وسوسه ی شیطانه برا ب باد دادن آخرت