2777
2789
عنوان

منصرف کردن زن از طلاق

5111 بازدید | 176 پست

سلام. کسی خودش یا تو نزدیکاش آشتی بعد از قهر طولانی یا منصرف شدن از طلاق یا برگشتن بعد از طلاقو دیده؟؟ چجوریاس؟ میشه بیایید یکم صحبت کنید بدونم چی به چیه؟ بسنجم ببینم وضعیت چجوریاس😑

میخوام بدونم شده زنی رو که رو دنده لج افتاده قانعش کرد یکم آروم باشه!!؟ مثلا چجوری؟!

ما تادیدیم بعد طلاق خانما خوشبخت شدن

مرداشون ب فلاکت افتادن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیرش باش بهش حق بده بهش محبت کن

من منتظر یه ببخشید بودم که برگردم

ولی نخواست

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
چکارش کردی؟

فعلا هیچی. فقط رو دنده لج افتاده میگه طلاق. حق طلاقم داره. تازه فهمیدم یک ماه پیش وکیلم گرفته. خیلی به جلسات مشاوره امیدوار بودم ولی ظاهرا اونم جوری رد کرده.. 

یکی از نزدیکام دختره خودش دعوا رو شروع کرد ک میگفت اعتیاد داره انقد طولانی کردن و تا پای طلاق رفتن ولی بعد یکی دوماه دختره خودش پشیمون شد منت کشی کردن شوهرش برگشت 

فعلا هیچی. فقط رو دنده لج افتاده میگه طلاق. حق طلاقم داره. تازه فهمیدم یک ماه پیش وکیلم گرفته. خیلی ...

چیکار کردی که این تصمیمو گرفته

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

میشه منصرف کرد ولی به شرطی که طرف ارزشش رو داشته باشه یا مثلا پای بچه در میون باشه و مادر از خود گذشتگی کنه . اگر تازه اتفاق افتاده بذارین یه کم بگذره خودشم به اعصابش مسلط بشه حرصش فروکش کنه بعد یکی دو نفر عاقل باهاش صحبت کنه با هر دو طرف. برای ادامه زندگی بااااااید دو طرفم کوتاه بیان مگر دیگه خدای نکرده اتفاقی افتاده باشه که جبران ناپذیر باشه ولی در کل برای طلاق و جدایی همیشه وقت هست نباید عجولانه تصمیم گرفت

عمه من خیلی مشکل داشت یه روز قبل عروسی زد سیم آخر که نمی‌خوام مجبورش کردن و نذاشتن بعد دوسال قهر کرد نزدیک یک سال قهر بود کلی دعوا کتک کاری حتی شوهرعمع ام بدون اینکه عمه ام بدون خونه رو عوض کرد ولی درنهایت وقتی دادگاه حکم داد آشتی کردن الانم یه ده سالی میگذره ولی هیچکس نمیدونه الان راضی یا نیست