2777
2789
عنوان

میشه بیایین یه راهنمایی کنین

39 بازدید | 5 پست

بچه ها من تو اقدام بارداری بودم ۶ روز پریودم عقب افتاده بود یهو امروز انگار پریود شدم تو دسشویی یکم خون اومد قشنگ خون بود لک نه از صبح تاحالا نوارم تمیزه فقط دسشویی میشینم اندازه چندتا قطره لک قهوه ای یه چیز مثل پودر انگار میاد نمیدونم شک دارم پریود یا نه

شايد باردار باشي بيبي بزن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد باردار باشي بيبي بزن

آزمایش بدم بهتر نیس تازه میخواستم فردا برم ازمایش بدم یهوصبح خون رو دیدم حالم گرفته شد اما فقط همون صبح یکم خون اومد دیگه بزور کم میاد

آزمایش بدم بهتر نیس تازه میخواستم فردا برم ازمایش بدم یهوصبح خون رو دیدم حالم گرفته شد اما فقط همون ...

شايد لانه گزيني باشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز