2777
2789
دکتر چی بهت گفته گلم؟ من یکسال و نیمه اقدامم رفتم دکتر فقط بهم تقویتی داد الانم کار همسرم خیلی ب مش ...

الهی😔 دعامیکنم خدا هرررچه زودتر گره ازکارت بازکنه عشق ومحبت بین خودتو وشوهرت زیاد بشه ویه نی نی ناز حامله بشی خبربارداریتو به شوهرت بدی وزندگیتون از این رو به اون روبشه غصه نخور توکل کن به خدا.منم یکسالونیم اقدامم هم خودم هم شوهرم مشکل داستیم ک شوهرم تقریبا درمان شده ولی مورفولوژیش ۴ک دکتر گفت اوکیه خودمم تنبلی دارم یه آی یو آی ناموفق داشتم انشالله ک زودتر دامنمون سبز بشه بحق رقیه

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

ان شالله هرکدومتون در انتظار مادر شدن هستید خدا فرزند نیک صالح بهتون بده. 

دلتون خواست واسه حاجت روا شدن منم صلوات بفرستین❤ 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی😔 دعامیکنم خدا هرررچه زودتر گره ازکارت بازکنه عشق ومحبت بین خودتو وشوهرت زیاد بشه ویه نی نی ناز ...

دکتر هرچی گفت غلط کرد زن داداش من بعد ۱۷ سال بدون دکتر الان حامله است بچه کاشت نشد ولی با اراده خدا شد

استرس نداشته باش خیلی دیدم بامعجزه باردار شدن

یکی میشناسم همه دکترا رفته بودن نشده بود میخواستن بجه بگیرن از پرورشگاه داشتن مراحل آوردن بچه رو انجام میدادن زنه حالت تهوع میگیره میره سونو میگن بارداری اونم بعد ۲۰ سال....

زن داداش خودمم ک با چشمم دارم میبینم بعد ۱۷ سال سال ۸۴ عروسی کردن 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

سلام گلم خوبی من زن داداشم ۱۷ ساااااال بچه دار نمیشد سال ۹۳ بچه کاشتن ولی نشد ک نشد دکتر گفته بو ...

الهی فدات شم مرسی عزیزم، نیت کردم همین روزا پولم که جور شد برم مشهد واز امام رضا بچمو بخوام  واگه پسر شد اسمشوبزار رضا یا مهدی.توکل به خدا بازم خیلی ممنون😘الهی خودامام مهربون حاجتتو بده خدا عمر باعزت بهتون بده

الهی😔 دعامیکنم خدا هرررچه زودتر گره ازکارت بازکنه عشق ومحبت بین خودتو وشوهرت زیاد بشه ویه نی نی ناز ...

ان شا الله عزیزم بزودی خبر بارداریتو تاپیک بزنی و مارم صدا کنی

هرچی سوره محمد رو تلاوت کن من تازگیا شروع کردم میگن خیلی اثر داره برای باردار شدن

الهی فدات شم مرسی عزیزم، نیت کردم همین روزا پولم که جور شد برم مشهد واز امام رضا بچمو بخوام  وا ...

یک نذر سفره حضرت ابوالفضل هم بکن میتونی ابوالفضل هم بذاری

دکتر هرچی گفت غلط کرد زن داداش من بعد ۱۷ سال بدون دکتر الان حامله است بچه کاشت نشد ولی با اراده خدا ...

انشالله بسلامت بغلش بگیره پناه برخدا هرچی اون بالایی بخواد همونه،تورو خدا همونجورم با همون دلت ک برازن داداشت دعاکردی واسه منم دعاکن دامنم سبز بشه،الهی خدا حاجت دلتوبده.🤲🤲🙏❤️

انشالله بسلامت بغلش بگیره پناه برخدا هرچی اون بالایی بخواد همونه،تورو خدا همونجورم با همون دلت ک برا ...

فقط کار ائمه بوده دعای اونها

امام حسين  حضرتوابوالفضل علمدار

حضرت رضا و حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان

انشالله بسلامت بغلش بگیره پناه برخدا هرچی اون بالایی بخواد همونه،تورو خدا همونجورم با همون دلت ک برا ...

من گیر م شوهرم یازده روزه ن پیام داده ن زنگ زده تو عقدیم منم همینطور بخاطر مسئله خونه

نمدونم چ کنم گیجم