2777
2789

من سایت همسریابی ولی نباید خنگ و احساساتی باشی و رابطه رو زیاد کشش بدی بعد جلسه دوم سوم تو مکان عمومی بگو بیاد خواستگاری نیومد تموم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی‌دونم والا

من که سالهاس تو دانشگاهم، هنوز یه کیس ازدواج نداشتم😅 ولی دخترخالم چسبید به مسجد، و به همه خانمای مسجد سپرد، که بالاخره ازدواج کرد.

سر کار برو، دانشگاه، مسجد، تور مسافرتی،پارک، و کافه و رستوران، البته یه کافه ی خاص برو، که پاتوقت محسوب بشه. و بسپار به این و اون. الان دیگه دوره ی خجالت نیس، دخترا یا خیال راحت به فامیل و دوست و آشنا می‌گن که قصد ازدواج دارن...

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

نمی‌دونم والا من که سالهاس تو دانشگاهم، هنوز یه کیس ازدواج نداشتم😅 ولی دخترخالم چسبید به مسجد، و ب ...

والا به ما ک برسه وا میرسه.به کسیم بسپارم از فردا انگشت نمام میکنه

والا به ما ک برسه وا میرسه.به کسیم بسپارم از فردا انگشت نمام میکنه

می‌تونی غیر مستقیم بگی، یا مثلا با شوخی و خنده، مثلا یکی گفت پس وقتش نشده که ازدواج کنی؟ با خنده بهش بگو، کسیو سراغ داری برم خوشبختش کنم؟؟؟ 

چند سالته؟ من خودم ۲۸م

اره ولی اصولا کسی منو نمیبینه اونطوری ک باید

دیگه شانس ماس، شاید چون بلد نیستیم نخ بدیم

البته من بلد نیستم، تو رو نمی‌دونم...

کاش ما دهه هفتادیا هم مثل هشتادیا انقد فعال بودیم...

2790
2778
2791
2779
2792