2789
عنوان

عقد داداشمه

229 بازدید | 14 پست

دوهفته دیگ

حالا  میخوایم باغ ویلا کرایه کنیم و میز بچینیم و گل ارایی و سفره عقد

مهمونامون حدود ۱۵۰ نفرن

فقط به داداشم میگ چون تو فضای حیاطه مراسم باید مختلط بشینیم

و خانما نمیشه راحت برقصیم و اینا

آخه تا حالا اینمدلی مراسم نداشتیم

راهکاری دارین بشه زن و مردو جدا کرد بعد مراسم عقد

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی قبلا مراسم مختلط نداشتید قطعا مهمونا معذب میشن و کلی پول که از دست شما میره پس بهتره تو مکان مراسم تجدیدنظر کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خوش ب حالتون من عروسی میخوام

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
وا😐 زن و مرد جدا باشن یعنی چی آخه نمیشه که واسه باغ دیوار کشید اینقدر حساس نباشین

بی جنبه ان شوهر خوهرام واینا

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چی هس تا کجا بکشیم بلاخره دیده میشه از یه جاییش

بزن نت برات میاد یه چیزی مثل دیوار موقته،دیگه اگه بخوای اونقدر پیچیده بدون دید باشه باید سالن بگیرید دیگه باغ همینه دیگه کاریش نمیشه کرد

بلندترین فریاد من سکوت من است...
منم میخوام 5ساله عروسی ندیدم💔😂

خشکسالیه تو فامیلامون 🤣

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.