2777
2789
عنوان

میخوام جداشم

227 بازدید | 13 پست

برای بار دوم میخوام جداشم ۵ سال جنگیدم کتک خوردم فوش خوردم ولی جدا نشدم الان کم آوردم دیگه نمیکشم خسته شدم دلم آرامش میخواد 

ولی خیلی ناراحتم اینقدر ناراحتم که قلبم داره میترکه از درد 

چرا فقط من اینقدر بدبختم چرا شانس منه ای خدا شکرت این رسمش نیست 

۲ روزه به قصد جدایی اومدم خونه بابام تا سر برج هم میرم جهیزیمو میارم 

مشکلتون چی بود عزیزم؟ بچه هم دارین؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

منم دلم میخواد جدا شم اونم برای بار دوم 

انشالا خدا کمکت کنه و‌هرچی خیره برات رقم بخوره😔

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ندارم  شوهرم خیلی بددهن فحاش بی ادب دست بزن داره وسایل خونه میشکنه تنبل یک ساله سرکار نمیره ...

تا بچه ندارین، جدایی بهترین کاره. فقط خام نشی دوباره برگردی. این آدم هیچوقت درست نمیشه. برگردی فقط ممکنه یه بچه رو این وسط بدبخت کنید. برات دعا میکنم نازنین🙏😔

تا بچه ندارین، جدایی بهترین کاره. فقط خام نشی دوباره برگردی. این آدم هیچوقت درست نمیشه. برگردی فقط م ...

میدونم خودم ولی برام دعا کن توروخدا واقعا خدا کمکم کنه

ممنون  اصلا نمیتونم ب خانواده م بگم موندم

میدونم، سرزنش بقیه و‌ حرف و حدیثاشون، بیشتر نمک رو زخمه. ولی به حال خودت فک کن همیشه، نه حرف مردم. اونا دارن زندگی خودشونو میکنن. هرکاری ام کنی، دهن مردم بسته نمیشه. پس فقط و فقط به خودت فک کن

میدونم خودم ولی برام دعا کن توروخدا واقعا خدا کمکم کنه

دعا میکنم عزیزم.‌انشالا هرچی صلاحته، همون بشه

بداخلاق  خانواده بد  دست و دل بازه کار هم می‌کنه این

شوهر من قبلا مغازه داشت جمعش کرد 

الانم ۲ تا خونه بزرگ داره ولی ۱ سال نیم بیکار و اینکه اصلا مسئولیت پذیر نیست 

خانواده هم خیلی دلمو شکوندن

مجبورم برم خونه پدرم مامانم هررزو میخواد بشینه ناله وزاری کنه اعصابم نمیکشه

یه مدته، بعدش عادت میکنه‌. برو سرکاری جایی، خودت و مشغول کن که زیاد خونه نباشی اعصابت به هم بریزه

ممنون عزیزم انشالله خدا بهترین هارو نصیبت کنه

زنده باشی گلم🌹