2777
2789
عنوان

❤💚امام رضا💚❤

143 بازدید | 24 پست

پارسال این روزها حرمت بودم

خودت میدونی چی تو دلمون میگذشت

شب آخر گریه هامونو دیدی

ولی دل شادمون نکردی آقا😔

من دوستت داشتم،هنوزم دارم

ولی عجیب ازت دلخورم

و خودت میدونی هنوزم چشمم به لطفت هست 

منه دلشکسته رو دلشکسته تر نکن❤

شاید صلاح نبودع 🫠

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امام رضا سید رو خیلی دوسش داشته

خوش به سعادتش

این همه سال نوکری آقا رو بکنی شب تولدش با ۷ تا از یارانت مهمونش بشی

۸ نفر شهید شدن

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

تاحالاشده انونطوری که امام رضا دوست داشته باشی؟ مثلا اخلاقا یا ظاهر و...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
امام رضا سید رو خیلی دوسش داشته خوش به سعادتش این همه سال نوکری آقا رو بکنی شب تولدش با ۸ تا از یا ...

امروزم روزکشیک خدمتیش بوده

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
امام رضا سید رو خیلی دوسش داشته خوش به سعادتش این همه سال نوکری آقا رو بکنی شب تولدش با ۷ تا از یا ...

چ ربطی داش؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ااااای😔😔😔

ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه 

اره کلی بهش قول هم دادم حتی😔

سعی کن همیشه همینطوری بمونی یعنی فقط بخاطررسیدن به حاجتت نبوده باشه...ومطمئن باش هنوز به صلاحت نیست منم بعدچندسال متوجه شدم به صلاحم نبوده وعواقبشم دیدم که چی میشد

ممنونم گلم همچنین

نجمه خاتون تو این روز عزیز خوشحاله ان شاءالله خودش وساطت کنه بین ما و خدامون