2777
2789
عنوان

نفرین

85 بازدید | 4 پست

من تاحالا کسیو نفرین نکردم اما امروز یه نفر بهم گفت خراب و برام حرف دراورد منم نفرینش کردم امیدوارم نفرینم بگیره ایشالا خبر تصادف بچاشو براش بیارن ایشالا به زمبن گرم بخورن هیچوقت هیچکسو نفرین نکردم اما خدارو به قرانش قسم دادم ک نفرینم بگیره ایشالا به حق فاطمه زهرا دل منو ک شکستن زندگیشو مثل من شه بلایی ک سرم اومد سر خودشو بچاش بیاد 

کارش اشتباه بوده  واقعا

نمیدونی چه حرفایی برا من در کرد انقد نفرینم کرد بهم گفت تو خرابی گفت بابات مال مارو دزدیده خونه و ماشین خریده گفتم چرا پشت مرده حرف میزنید دیگه دلمو بدجور شکستن دلم میخواد برا یکی دردمو بگم به مامانم گفته ایشالا بدتر از این بشید مامانمم گفت ایشالا بچا توهم مثل بچا من شن دوروزه کارمون شده گریه و حرص چه حرفایی ک برا من دراورده تو یه روستا کوچیک 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونی چه حرفایی برا من در کرد انقد نفرینم کرد بهم گفت تو خرابی گفت بابات مال مارو دزدیده خونه و ما ...

آخی عزیزم 

چقدر غصه م شد واست 💔

چه ظلم بدی کرده بهتون زهرا جان 

خدا لعنتش کنه 

آخی عزیزم  چقدر غصه م شد واست 💔 چه ظلم بدی کرده بهتون زهرا جان  خدا لعنتش کنه

اشکالی نداره میگن نفرین یتیم میگیره من از این اشکایی ک از دیروز تاحالا داره میریزه نمیگذرم انقد نفرین میکنم تا بگیره شرمنده ناراحتت کردم