2777
2789
عنوان

لیلیلیلیلیلیلیلیلیلی

429 بازدید | 22 پست

امتحانات به فنا رفتتتتت هورااااااااااااااااا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

همزمان تابستونمونم به فنا رفت متاسفانه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فنا چیه  بالاخره ک چی باید پاس کنی😂

پاس میکنم ولی خب فعلا رفت به فنا😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اینا با تصمیم هاشون بدبختمون کردن

الان خوشحالی فعلا داغی

قراره پیشت سر هم بندازن

کارنامه رو هم شهریور تحویل بدن اینده ی منه بدبخته که میره به فنا آخه من چه گناهیی کردم یه دهمی بدبخت هستم باز خوبه نصف درس ها رو جمع و جور کردم 

چرا

خب این امتحانا میوفتن تابستون دیگه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

کارنامه هارو دیر میدن امتحانات پشت هم میندازن برای بچه های تجدیدی خیلی بده برای دهم دوازدهم و مخصوصا نهم که میخوان برن دهم و انتخاب رشته دارن امتحانات برگه هدایت تحصیلی دیر صادر میشه تابستونتون خراب میشه 😐

عجب!!!!!

عجب چی؟ خودم که مشکل برام پیش اومده بود واسه همین خوشحال شدم که این هفته نیست

کارنامه هارو دیر میدن امتحانات پشت هم میندازن برای بچه های تجدیدی خیلی بده برای دهم دوازدهم و مخصوصا ...

والا من خودم مشکلم بدتر از این بود که امتحانات تو تابستون پشت هم بیوفته ، و خوشحال شدم

اصلا خوشحال کننده نیست ..

برای من خوشحال کننده بود