2777
2789
عنوان

انتقال منفی

696 بازدید | 15 پست

سلام من امروز روز ۱۶ انتقالم بود آزمایشم شد 1.44

الان باید همه داروها و آمپولام را قطع کنم؟؟

دکترم جواب نمیده.

میدونم منفیه میخوام بدونم همه را یهو قطع کنم یا کم کم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع کن لزومی نداره دیگه

من۸ انتقال مثبت شد البته برای بار چهارم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
من فردا روز سوم پریود هستم میخام برا تخمک کشی تازه برم  میگم  چند بار باید برم سونو تا ر ...

عزیزم من الان حالم خوب نیس حواس ندارم

تخمک کشیم برج ۱۱ بود.فکر کنم سه چهار باری رفتم.

داروها هم بستگی به تخمکاتون داره برای من زیاد بود 

عزیزم خدا برات حفظش کنه من که خیلی ناامیدم

نا امید نباش قربونت من ۳بار نا امید شدم بار چهارم گرفت بعدشم که طبیعی بار دار شدم تاپیک اولمو بخون چی ازشون میکشم انشاالله سرت بیاد😅

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
عزیزممم خدا حفظشون کنه😍😍دعا کن واسم 

حتما .امام رضا خودش حاجتتون رابده سال دیگه تولدش نینی بغلت باشه🤲

عزیزم من الان حالم خوب نیس حواس ندارمتخمک کشیم برج ۱۱ بود.فکر کنم سه چهار باری رفتم.داروها هم بستگی ...

سلام عزیزم من انتقال اولم بود منفی شد من بیماری ویتیلیگو خودایمنی دارم ميخواستم بدونم برای انتقال بعدیتون که مثبت شد داروی خاصی یا ازمایش خاصی انجام دادین؟

سلام عزیزم من انتقال اولم بود منفی شد من بیماری ویتیلیگو خودایمنی دارم ميخواستم بدونم برای انتقال بع ...

سلام عزیزم

منم خودایمنی دارم ولی نوع دقیقشو نمیدونم همون بار اول دکتر گفت باید قبل انتقال سرم ivig بزنی من گیرم نیومد مشابهش رو زدم.ولی دفعه دوم خود سرم رو زدم 

نمیدونم دیگه بخاطر اون بود یا چیزای دیگه که مثبت شد