سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌
نا امید نباش قربونت من ۳بار نا امید شدم بار چهارم گرفت بعدشم که طبیعی بار دار شدم تاپیک اولمو بخون چی ازشون میکشم انشاالله سرت بیاد😅
سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌
عزیزم من الان حالم خوب نیس حواس ندارمتخمک کشیم برج ۱۱ بود.فکر کنم سه چهار باری رفتم.داروها هم بستگی ...
سلام عزیزم من انتقال اولم بود منفی شد من بیماری ویتیلیگو خودایمنی دارم ميخواستم بدونم برای انتقال بعدیتون که مثبت شد داروی خاصی یا ازمایش خاصی انجام دادین؟