ساراsarah مدیر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 عنوان برند ارایشی مورد علاقتون :) | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست از کدوم برند ارایشی خوشتون میاد ؟خودم برند مک و شیگلم تازگیا از محصولات بهداشتی کامن و شون هم استفاده کردم به شدت راضی ام :)شما چی توصیه میکنید ؟ 1403/02/31 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 وای کامان افتضااااح شنیدم به بعضی از پوست ها نمیسازه ...فکر کنم به پوستای چرب نمیسازه چون یکی از دوستام پوست چربی داشت و مستعد به جوش بود ، بعد آبرسان ویتامین c کامان رو زد و بدتر شد .بعد ها که پیگیری کرد و رفت دکتر گفت ، کامان برای پوست های سالم و خشک توصیه میشه :)
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 شیگلم برند چینینه من کلارنس، کلینیک، دیور اره عزیزم چینیه ولی تازگیا از کیفتش خوشم اومده ، پودر فیکس و رژگونش خیلی پر فروش بوده توی ۲۰۲۳
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 والا ما میریم ی چیزی میخریم و میایم🤣 هزینه ها بالاست واقعا ، درکت میکنم ...😂🚬ولی پوستت در دراز مدت اسیب میبینه ، بیشتر مراقبت کن ♥️
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8326 هزینه ها بالاست واقعا ، درکت میکنم ...😂🚬 ولی پوستت در دراز مدت اسیب میبینه ، بیشتر مراقبت کن ♥️ اره واقعاولی خیلی وقت پیشا ک خیلی ارایش میکردم برند مای استفاده میکردم خوب بود هم کرمپودرش هم رژ لب و لاک و این چیزاش دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 من. از سرکوچمون اصغر آقا میخرم درهمه و مورد علاقه ام خسته نباشید :) 😂🚬
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 با اینکه از کامان بد میگن منم استفاده کردم راضی بودم خیلی عالی نبود ولی بدم نبود مک عالیه و هدی بیو ... اره منم راضی از کامان مک هم که درجه یکه دیگه :)))
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 اره واقعا ولی خیلی وقت پیشا ک خیلی ارایش میکردم برند مای استفاده میکردم خوب بود هم کرمپودرش هم رژ ل ... مای هم با کیفیت و هم قیمتش مناسبه