2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی

93 بازدید | 17 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستان من ۸ روزه پریودم عقب افتاد و هنوز پریود نشدم

این مدتیکمی هم مریض بودم استرس و اینچیزا هم زیاد بوده ممکنع بخاطر اون باشه؟

و اینکه نامنظم بودن پریود و عقب افتادنش ممکنه تو آینده رو ازدواج و بارداری تاثیر بزاره؟

استرس خیلی تاثیر داره

ولی اگه ماه بعدم تکرار شد برو دکتر چون روی باروری تاثیر داره

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس میتونه کاری کنه توی یه ماه دوبار بشی یا برعکس اصلا نشی هردوش ممکنه

عصبی شدن هم میتونی تاثیر داشته باشه؟ عصبانیت زیاد و چندروزه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عصبی شدن هم میتونی تاثیر داشته باشه؟ عصبانیت زیاد و چندروزه

اره چون سیستمو بهم میزنه البته قرص ول وومن خیلی خوبه تنظیم میکنه

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
اره چون سیستمو بهم میزنه البته قرص ول وومن خیلی خوبه تنظیم میکنه

ممنونم عزیزم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)