2777
2789

یکی از آشناهامون

تو لذت بردن از اونور بوم افتادن سه تا خانواده از یکار نون میخورن و تک تک اعضا پی ولخرجی 

هیچکدوم نه خونه به اسم خودشون دارن نه سرمایه ای دارن و محل کارشونم اجاره ایه با جابجایی پول زیاد از یجا به یجای دیگه درآمد دارن و این درامدو صرف خرید ماشینای گرون و اجاره خونه های بالای شهر میکنن 

درسته آدم نباید خسیس باشه اما اینا دوتا پسر جوون و پدرشونن پسرا حداقل باید یه آینده نگری بکنن اینجوری فقط دارن پول تو چشم مردم دور برشون میکنن و طبل توخالین در اصل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی میکنن

من نمیگم هیچی خرج نکنن به اندازه درست باید خرج کرد وقتی از آینده یکسال آیندشون خبر ندارن مجبور نیستن هروز سرویس ظروف جدید بگیرن و هرسال مبل و پرده عوض کنن واقعا اینکارا لازم نیس 

اینا اگه پیر بشن یا خدایی نکرده تو کارشون ضرری چیزی بکنن به فلاکت میوفتن درسته هرچیز اندازه داشته باشه آدم نباید آیندش برا چشم هم چشمی بسوزونه 

عروسشون که خیلی بهم نزدیکیم اون اوایل آینده نگر بود همه چیزم خوب می‌خورد و میخرید اما بعد چندسال میبینم مصرف گرا شده همش منتظر ببینه چی جدید تو بازار میاد بره بخره همش حس کمبود داره تو این خانواده لباسم کمه خونم فلان دکوری رو نداره گوشیم مدلش قدیمی شده  

من نمیگم هیچی خرج نکنن به اندازه درست باید خرج کرد وقتی از آینده یکسال آیندشون خبر ندارن مجبور نیستن ...

اره راست میگی

زنا شاغل نبستن اون خانواده

یعنی میگی درآمد بالای صد دارن