2777
2789
عنوان

دانشگاه

154 بازدید | 15 پست

شلوار جین رنگ روشن رو اگه بیشتر وقتا بپوشم تو دانشگاه ولی مثلا مانتومو عوض کنم شلوارم خیلی ضایع میشه که تکراریه؟ مثلا بگ روشن

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

ن بابا

چیکار به بقیه داری. من خودم چنتا شلوار دیگه دارم ولی همیشه خدایی بگ میپوشم بزا هرچی دوست دارن بقبه فکر کنن من اینجوری دوست دارم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن بابا چیکار به بقیه داری. من خودم چنتا شلوار دیگه دارم ولی همیشه خدایی بگ میپوشم بزا هرچی دوست دار ...

اخه رنگش روشنه تو چشمه میگم تو ذهنشون میمونه😂🥲

اخه رنگش روشنه تو چشمه میگم تو ذهنشون میمونه😂🥲

اره مال منم لی روشنه اتفاقاً 

خب اگ میتونی یه شلوار دیگه م بگیر نوبتی بپوش

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

اره مال منم لی روشنه اتفاقاً  خب اگ میتونی یه شلوار دیگه م بگیر نوبتی بپوش

شلوار دارم ولی مثلا یک هفته اینا اگه همش‌بگو بپوشم بد میشه؟ 

شلوار دارم ولی مثلا یک هفته اینا اگه همش‌بگو بپوشم بد میشه؟ 

ارررهههه افتضاحه اصننننننن😑😂

ن بابا. تو زیاد سخت میگیری.. دو/سه روز درمیون نوبتی کن خب. 

ارررهههه افتضاحه اصننننننن😑😂 ن بابا. تو زیاد سخت میگیری.. دو/سه روز درمیون نوبتی کن خب. 

😂😂

اره مررسی عزیزم❤️

مهم و اصل کاری اون مانتو یا شومیزیه ک میپوشی..

اونو خداروشکر زیاد دارم  با خودم گفتم چون رنگ مانتوهامم روشنه باز یکم تغییر که ایجاد میشه☹️ ولی شلوار درست برای محیط دانشگاه بیشتر همین بگو میتونم بپوشم

عزیزم من دوترمه با یه شلوارو‌کتونی میرم چه زشتی

اره خودمم قبلش بیشتر با شلوار مشکی بودم همش ولی اینو رنگش روشنه تو چشمه خودم میگم تو ذهنشون میمونه🥲

2790
2778
2791
2779
2792