ansharli77 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1276 عنوان مدارس 141 بازدید | 9 پست مدارس ابتدایی تعطیل شدن ؟ 1403/02/31 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فزووعےہخوقاق عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 18599 نهههه بابا چقدر تعطیلی میخواید ؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39868 وا دختر من سه سنبه هفته پیش تعطیل شد پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد
boshra_goli عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 20435 نه مدارس ابتدایی که دیگه کلاس ندارن تعطیل نشدن؟؟ متاهل و متعهد... درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانوما. درخواست نده بی ناموس
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 آره بعضی پایه هاتعطیلن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ansharli77 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1276 نهههه بابا چقدر تعطیلی میخواید ؟ تا کی میرن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 نهههه بابا چقدر تعطیلی میخواید ؟ قشنگ متن روبخون منظورش اینه پایه ی اول تاششم تعطیل شدن یااینکه هنوزدارن میرن مدرسه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ansharli77 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1276 قشنگ متن روبخون منظورش اینه پایه ی اول تاششم تعطیل شدن یااینکه هنوزدارن میرن مدرسه قربون دهنت جوری جوابمو داده ترسیدم از تایپیک که زدم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 قربون دهنت جوری جوابمو داده ترسیدم از تایپیک که زدم 😂😂اعصاب ملت داغونه .قشنگ نمیخونن تاپیکارو راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤