من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
به جای استرس دادن به خودت تو رو خدا بشین بخون، ویدیو تماشا کن، چیزی که بتونی باهاش راه بیفتی بعد بکوب بشینی سوال حل کنی، نمیدونم کدوم دبیری خوبه چون خودم انقدر دبیر به اون دبیر شدم واقعاً خسته شدم نظر خودم آقای یحیوی توی فیزیک میتونه خوب باشه هم طولانی درس داده هم میتونی بهتر متوجه بشی اینطوری
یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
آخه شبکه سهند مینویسه روال عادی ولی شبکه خبر میگه تعطیل
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...