2821
2789
عنوان

شیمی نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 34 پست
شاید ساعت ۹ براتون کنسلش کنن

خدا از دهنت بشنوه

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها فیزیک چجوری بخونم تروخدا میترسم  الان نیستا فردا شیمیه ولی درکل

به جای استرس دادن به خودت تو رو خدا بشین بخون، ویدیو تماشا کن، چیزی که بتونی باهاش راه بیفتی بعد بکوب بشینی سوال حل کنی، نمی‌دونم کدوم دبیری خوبه چون خودم انقدر دبیر به اون دبیر شدم واقعاً خسته شدم  نظر خودم آقای یحیوی توی فیزیک می‌تونه خوب باشه هم طولانی درس داده هم می‌تونی بهتر متوجه بشی اینطوری

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

ببین فصل چار عالیه از رو کتابم بخونی حله فیلم شب امتحانی ببین فقد چار و نیم نمره داره 

فصل ۳ و ۴ حل کردنی تمرین داره؟

لغو شد😁💃💃💃💃💃💃💃💃

آخه شبکه سهند می‌نویسه روال عادی ولی شبکه خبر میگه تعطیل 

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

شماها ک نخوندین تا حالا کنکور چیز خوبم میخواید ؟ زشته 

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !