2777
2789

@_monikabzg سلام عزیزم من دیشب دیدم حس ششم شما قویه،میشه لطفا بفرمایید من معلم میشم یا خیر؟حس آقای ج نسبت به من چیه؟آیا در آینده باهاش ازدواج می کنم یا خیر؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

@_monikabzg   سلام عزیزم من دیشب دیدم حس ششم شما قویه،میشه لطفا بفرمایید من معلم میشم یا خیر؟ ...

سلام عزیزم 

برای معلم بودنت یکم شک دارم ۷۰ درصد حس میکنم نمیشه 

اون آقا یه حس کوچیکه نسبت بهتون داره ولی ازدواج نمیکنید دو وعده دیگه ازدواج میکنی

قدش متوسط و موهاش کم پشت پوست سبزه روشن شغلشم آزاد

البته عزیزم این فقط یه حسع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  برای معلم بودنت یکم شک دارم ۷۰ درصد حس میکنم نمیشه  اون آقا یه حس کوچیکه نسب ...

عزیزم من چی دانشگاه حقوق قبول میشم؟!

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

دانشکاه میری ولی یه رشته دیگه

ببخشید اذیتتون میکنم ولی میشه بگید چه رشته ای؟

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

سلام عزیزم  برای معلم بودنت یکم شک دارم ۷۰ درصد حس میکنم نمیشه  اون آقا یه حس کوچیکه نسب ...

مرسی عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری من چیه؟ازدواجم به چه طریقی صورت میگیره؟مرسی عزیزم

مرسی عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری من چیه؟ازدواجم به چه طریقی صورت میگیره؟مرسی عزیز ...

زمانش زیاد دور نیست حس میکنم تو یه اداره ایی مشغول به کار میشی 

قد متوسطی داری چشمات قهوه ایی سوخته یا مشکیه 

حس میکنم یه غم بزرگی تو وجودته که هر چه زودتر میخای ازش خلاص شی درباره ازدواجت حس میکنم یه مراسم خیلی ساده بگیرین نه بخاطر مشکل مالی بلکه بخاطر یه مشکل که نمی‌دونم چیه 

سلام خواهر  مشکل خیلی بدی دارم داداشم ۱۹ سالشه اسمش محمد حسین  صبح تا شب میره اتاق تاریک در هم میبنده با هیچکی حرف نمیزنه قرمزی صورتشو بهانه کرده هیچ رقم بیرون نمیره مدرسه نرفت بنظرت خوب میشه  یا سرنوشتش همینه 

سلام خواهر  مشکل خیلی بدی دارم داداشم ۱۹ سالشه اسمش محمد حسین  صبح تا شب میره اتاق تاریک د ...

خوب میشه فقط یکم احتیاج داره که با خودش خلوت کنه شما هم بهش توجه کنید ولی زیاد به پرو بالش نپیچید