2777
2789
عنوان

جلسه بعدی مشاوره ۱۳روز دیگست

60 بازدید | 13 پست

بچه ها ۱۳روز دیگه جلسه بعدی تازه با من تنها می خواد صحبت. کنه خیلی زیاد ده روز خونه بابامم ۱۳روز دیگم بمونم دکتر  گفت با هم در ارتباط نباشین دعواتون میشه ولی دلم میگه برگردم خونم شما بودین چیکار میکردین ؟؟؟

اگه قصدت جدی نیست چرا درخواست دادی اینطوری که خودتو بی منت می‌کنی اگه برگردی  صبر کن حالا که د ...

مشاور گفت مشکلتون حل شدنی حتی منو بیرون کرد گفت این دوست داره ولی بلد نیست چجوری باهات رفتار کنه حتی گفت درستش میکنم نمیدونم برا دلگرمی من بود حرفش؟

درخواست دادم واسه این که نه خودش نه خونوادش حرفمو جدی نمیگرفتن دلم نمی خواد زندگیم بپاشه مامانم اینا میگن نرو بعد میگن خودش برگشت نمیدونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور گفت مشکلتون حل شدنی حتی منو بیرون کرد گفت این دوست داره ولی بلد نیست چجوری باهات رفتار کنه حتی ...

چرا حل شدنی نیست مگه مشکلتون دقیقا چیه؟,

یعنی بشینید عین دوتا آدم عاقل باهم صحبت کنید براش شرط و شروط بزاری حل نمیشه 

ببین همین که اومده مشاوره واقعا خودش یه چراغ سبزه 

من شوهرم امروزم نیومد من دیگه قطع امید کردم ازش اون هیچ تلاشی نمیکنه ولی شوهرتون اومده یه قرار بزارید همو ببینید این چرت گفته که باهاش حرف نزن بخدا همه مشکلات ما از حرف نزدنه

خدایا شکرت🤍
چرا حل شدنی نیست مگه مشکلتون دقیقا چیه؟, یعنی بشینید عین دوتا آدم عاقل باهم صحبت کنید براش شرط و شر ...

میگم که مشاور گفت حل شدنی هست ولی به شرطی دوتاتون عاقل باشین   مشاور گفت  تو این مدت باهم حرف نزنین دعواتون میشه دلم می خواد برم خونم ولی میگن نرو تا بیاد منت کشی اگه تو این ۱۳روز نیومد چیکار کنم 🥹😭😭😭

فک نکنم بیاد منت کشی اکثر مردا نمیان  یه پیام بهش بده حرف بزنید دعوا نکن باهاش

می خواستم برم خونه مامانم اینا میگن باید خودش بیات منت کشی قبل این که بریم مشاوره زنگ میزد من جواب نمیدادم الان که دیگه مشاور گفت بهش خیلی میترسم نکنه تموم بشه همه چی 

می خواستم برم خونه مامانم اینا میگن باید خودش بیات منت کشی قبل این که بریم مشاوره زنگ میزد من جواب ن ...

اگه زندگیتو و شوهرتو دوست داری به حرف کسی گوش نده بعداً فقط حسرت میشه برات 

به نظرم بهش پیام بده بگو به هم فرصت بدیم باهم بریم مشاوره و تلاش کنیم برای زندگیمون 

ولی اینکه بشینی تا بیاد منت کشی فایده ندارهااا

خدایا شکرت🤍
اگه زندگیتو و شوهرتو دوست داری به حرف کسی گوش نده بعداً فقط حسرت میشه برات  به نظرم بهش پیام ب ...

نمیدونم چیکار کنم کاش برم خونه اونم بیاد حرف بزنیم اه 

اگه زندگیتو و شوهرتو دوست داری به حرف کسی گوش نده بعداً فقط حسرت میشه برات  به نظرم بهش پیام ب ...

مشاور گفت ارتباط نگیرین باهم مامان اینامم میگن اگه بری خودتو سبک کردی