2777
2789
عنوان

دوازدهمیا بیاین

179 بازدید | 14 پست

وااای مشاور من خسلیی آدم اسکلیه 

همه میدونن امتحان برقراره توی شبکه خبر گفت 

بعد این هی میاد مینویسه هرچیزی ممکنه ولی شما درس بخونین 

شما درس بخونین ۹ شب مشخص میشه 😐😐😐😐😐

یعنی چی خب همینا باعث درس نخوندن و استرس گرفتن بچه ها میشه 

حتی خیلی کانالای تلگرامم ب دروغ و برا تبلیغات میان میگن 

بخونین بچه ها زحماتتونو هدر ندین محاله دیگه لغو شه 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بخدا که منم نمیتونم باید چه غلطی کنیم 

البته من دارم میرم دوازدهم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال نود درصد فردا تعطیل نیست 

ولی راست میگن خبر اصلی ساعت نه اعلام میشه

شما که نمی‌تونید تا اون موقع درس نخونین که

شروع کنید بخونید که اگر تعطیل نشد ناراحت نشین بعدش 

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.

منم هنوز امید دارم حالم امروز گرفته بود ندونستم چی خوندم ما هم آدمیم احساس داریم بخدا

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ساعت 9 لغو بشه ضایع بشی😂

ضایع نمیشم بازم چون خوندم و خیالم راحته چ بشه چ نشه

بهرحال ک من زدم بچه ها زخمت چند سالشون هدر ندره شما مسخره کنین...

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
بخدا که منم نمیتونم باید چه غلطی کنیم  البته من دارم میرم دوازدهم

اگه هدفت درسه و آیندت مهمه برات بخون

اگه هدفت درسه و آیندت مهمه برات بخون

دارم میخونم ولی زورم میاد الان مثلا عربی بخونم لغو شه

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

بعید میدونم تعطیل بشه

من دیدم تو کانالا میگفتن بریزید تو پیج آموزش پرورش بگید باید تعطیل بشه پا حال روحی خوبی نداریم😅

یا به اموزش پرورش تهران زنگ بزنید

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

دارم میخونم ولی زورم میاد الان مثلا عربی بخونم لغو شه

بازم ضرر نکردی